Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIELUBIEGIER

FACET I JEGO UZALEZNIENIE

Polecane posty

Gość NIELUBIEGIER

moj chlopak jest uzalezniony od gier komputerowych. teraz ma urlop i od 10rano do 17,18tej gra non stop w jakas durna gre... nie chce mu zabronic grac tylko zeby sie troche ograniczyl..niedlugo jego du.pa pusci korzenie w tym fotelu..teraz tez gra:( nie ma innych wad tylko ta jedna... a mnie juz brak sil:(bo nic do niego nie dociera

Gość NIELUBIEGIER
dodam jeszcze ze mieszkamy razem od 1,5roku. ja mam 22 on 25lat. jest pomocny. jak go o cos poprosze zawsze pomoze. pomaga w sprzataniu i robieniu zakupow. nie klocimy sie prawie wcale czyli nasze klotnie jesli juz sa to przez jego manie

Gość moj tez gra
pewnie gra w world of warcraft??

Gość jak zacznie grac
to wyjdz z domu i nie wracaj az do poznej nocy powiedz, że bedziesz tak robic jesli nie ograniczy grania

Gość NIELUBIEGIER
nie to nie ta gra jakies inne ciulstwo. chcialabym wyjsc tylko tu nikogo nie znam:( mieszkam u niego a do swojego rodzinnego domu mam 250km

Gość NIELUBIEGIER
chcialabym wyjsc gdzies z nim, taka ladna pogoda a ten kretyn polazl na komputer...

chcialabym wyjsc tylko tu nikogo nie znam mieszkam u niego a do swojego rodzinnego domu mam 250km" no to mamy inny problem ;) niż facet i gry komputerowe Ty cierpisz na samotnosc i brak koleżanek :) No ale że akurat mamy pod reka faceta , no to gdzie sie wyżyjemy ? ;) Odpowiedz mamy w tytule ;)

Mój też lubi sobie pograć, ale ustalilismy sobie czas na jego grę wtedy ja mogę poczytać w spokoju.To nie musi oznaczać żadnych ograniczeń. Liczą się kompromisy i negocjacji

Gość NIELUBIEGIER
tu nie o to chodzi ze nie mam tu kolezanek, bo wczesniej gdy mieszkalismy razem za granica tez gral tylko ze bardziej sie ograniczal. a teraz gdy jestesmy pol roku w pl to kazda wolna chwile spedza przed kompem a gdy go prosze zeby skonczyl wczesniej to i tak robi po swojemu:(

Gość NIELUBIEGIER
kulka a gra codziennie? czy sporadycznie

naprawde myslisz że to przez to że zmieniliscie miejsce zamieszkania ? :D

Nie możesz mu zabronić grać bo to by było nie wporządku, ale pogadaj z nim na spokojnie, spróbujcie znaleźć jakiś złoty środek, mi się udało (a komputer nieraz chodził non stop), więc czemu Tobie ma isę nie udać

Gość NIELUBIEGIER
regres nie rozumiesz..nie o to mi chodzilo... kulka ja nie chce mu zabronic. chce zeby po prostu ograniczyl, ale jak zaczynam ten temat to on od razu sie wkurza i nie da sobie nic wytlumaczyc

Nie wiem jaki jest Twój mężczyzna, z moim wyszło. Co ja się nagadałam, ale pomogło, teraz on gra krócej, wolny czas spędzamy razem, chodzimy na spacery i robimy różne inne rzeczy. Staraj się z nim rozmawiać do skutku, jeżeli nie to nie pomoże to nie wiem co mogłabyś zrobić

Gość NIELUBIEGIER
dzieki kulka:) sprobuje dzis z nim porozmawiac

Gość fundusz emerytalny
skoro to twój chłopak , a nie mąz to nic nie możesz zrobic. jeśli to bylby mąz to sprawę do sądu byc skierowala i poszedł by na leczenie!

Gość fundusz emerytalny
z nałogu wyrośnie albo pójdzie na samo dno przez niego!

regres nie rozumiesz..nie o to mi chodzilo..." no tak :) Standard , teraz musze sie domyślac o co ci chodziło ;)

Gość introwertyczkaaaa
kuka iles tam chcesz pogadac?? moj tez gra duzo ale w sumie oboje duzo siedzimy przed kompem ja tez lubie grac:) ale brakuje mi kolezanki bo wkolko siedze w domu, chyba ze pracuje

wiem jakie te gry potrafią być męczące" twój chłopak ma zgoła inne zdanie na ten temat ;)

Gość fundusz emerytalny
ciesz sie, ze n ie jest seksoholikiem, bo byś miała cały czas pęto w mordzie lub piczce czy w d00pie!