Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llilla

obóz przetrwania dla dorosłych

Polecane posty

Gość llilla

Jakieś ciekawe pomysły na spędzenie ekstremalnie czasu wolnego (wakacyjnego/urlopowego) Nie chodzi mi o jakiś zwykły wyjazd nad wodę, opalanie się , zwiedzanie miasteczka itp. A raczej o wyjazd z ekipa (paczką znajomych) i spędzenie czasu w warunkach odmiennych niż "domowych" szukałam w internecie zorganizowanych obozów przetrwania ale niestety znalazłam jedynie do 18stego roku (dla młodzieży) i parę innych ale niestety albo wszystkie miejsca zarezerwowane ;/ albo zbyt drogie Macie jakieś pomysły jak można samemu zaplanować taki wyjazd :)

Gość llilla
haha poczucie humoru cie nie opuszcza Ale ja pytam poważnie a po za tym chciałabym spędzić czas ze znajomymi i przeżyć tzw "przygodę życia"

Gość llilla
Czekam na wasze pomysły :)

Ja byłam ze studiów na takim obozie :) Ale wiesz - sami możecie sobie zrobić ;) Namioty, dzika puszcza i dajesz :) Do tego sobie wspinaczkę zróbcie na skałkach, odwiedźcie park linowy, wykupcie paintball, quady - coś w tym stylu :)

Gość ale masz pomysły
w lesie nie ma toalet :o bedzie strać pod krzakiem nie ma tez pryszniców :o za to są komary i inne robactwo

Gość gfdgf
obejrzyj programy beara gryllsa i go naśladuj:classic_cool:

Gość llilla
"Namioty w puszczy".... nocne ognisko.... to dobry pomysł tylko żeby nie siedzieć tam jak kołek i się nudzić trzeba ustalić konkretny plan mieć zajęcie na każdą godzinę i porę:):):) O dobry humor nie mam co się martwić na pewno zapewnią go zaje...byści ludzie z którymi planuje wyprawę. hmmm dzięki za pomysły piszcie więcej:) Oraz konkretne miejsca na taka "wycieczke"

Gość leśny ludź
WOLF CSSS robi takie obozy dla dorosłych, survival, adrenalina, itp. sprawy.... tylko trzeba do nich napisać strona www.wolfcentrum.pl (chyba), i albo dokleją do jakiegoś zorganizowanego wyjazdu albo coś innego polecą...