Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iLovePepsixD

Fotka

Polecane posty

Gość iLovePepsixD

Jestem z chłopkiem od ponad roku, jest nam razem bardzo dobrze, poza hm.... poza tym, że on co jakiś czas (tzn do tej pory 3 razy) ;> założył za moimi plecami fotke ;/ no niby nic w tym złego, ale dlaczego mi o tym nie powiedział ?? Pisze do innych dziewczyn "słodka, piękna..." no wiecie ;/ ostatnio nawet pod jednym ze zdjęć miał dedykacje... Zawsze jakoś się dowiem o tym jego profilu i jest awantura.... On twierdzi, ze zakłada ją wtedy, jak między nami sie nie układa (co wg mnie nie jest prawda) i po to, żeby się odstresować... Ostatnio zaproponowałam mu, żebyśmy oboje założyli, ale stwierdził, że jest mu to niepotrzebne ;/ nie wiem jak to traktować, jako pierwszy krok do zdrady, czy faktycznie jako zabawe.... Dziewczynki ratujcie :)

fajno :D moja była za moimi plecami założyła nk, jak chciałem aby to było nasze nk to nie, żadnego mojego zdjęcia że jesteśmy razem też nie chciała wstawić. później wstawiła sobie zdjęcie z "przyjacielem" ") taki to był przyjaciel że się z nim spotykała za moimi plecami aż mnie dla niego zostawiła ( co prawda po tygodniu wróciła, ale to nie ma znaczenia). Sam fakt że robi coś za Twoimi plecami już jest coś nie halo

Głupie gadanie, że za każdym razem jak się pokłócicie to on fotkę zakłada, widać jak jemu zależy.jak facet kocha to nie szuka przy byle kłótni innych panienek, tylko próbuje zrobić wszystko aby w jego związku było dobrze.

Gość iLovePepsixD
Zdjęc naszych wspólnych tez nie miał ;/;/ jeszcze na gg miał 2 laski zapisane (Blondi i Landrynka..) Kurcze teraz jest uz dobrze ale boje sie, ze kolejny raz to zrobi.... My nk mielismy wspólne, usunęłam jak sie pokłóciliśmy właśnie... Nie wiem, czy jakoś zrobić mu na złośc (założyć fotke nie, bo bez sensu, zreszta mnie to nie kręci) ale chce dać mu nauczke raz na zawsze :PP

Gość iLovePepsixD
hmmm...:P nie no, bez sensu robić sobie na złość, bo nie na tym polega związek, ale jakoś tak mu pokazać, ze nie wszystko musze mu wybaczyć i że on też może zostać zraniony... A jak faceci to postrzegają ?? Czy takie pisanie z innymi ma znaczenie, czy raczej nie jest groźne??

Gość eeee someonecrazy
od wczoraj na ciebie poluje!!!!!!! Czemu mi nic nie odpisujesz????????????

Przebij go i załóż sobie konto na sex fotce czy czymś takim ;) Dlaa mnie to preludium do zdrady :)

Gość iLovePepsixD
Co ?? :PP

Gość iLovePepsixD
Haha no jasne, a on zobaczy i bedzie klapa xD nie no, na takim załatwieniu sprawy mi nie zależy.... chce mu udowodnić, ze tym niczego nie zdziałą... ze to bez sensu... ale nie wiem jak...

Hmm, mój obecny chłopak jak się poznaliśmy miał konto na fotce, wkurzało mnie to strasznie, długo z nim walczyłam aby je zlikwidował i udało się, niestety pojawiły się inne konta, na innych portalach... :( Zmartwie Cię, ale jak juz chłopak pokazał, że kręci go coś takiego to łatwo nie zrezygnuje, będzie to ukrywał... Wiem po swojej sytuacji... Zastanawim się tylko czemu faceci to robią, mój twierdzi że nic mu nie brakuje, a jednak czegoś szuka... A pomysleć, że były nie miał fotki, nk, facebooka i innych... ale był spokój... :P

załóż sobie konto na fotce, przynajmniej na jakiś czas i zaproś go do znajomych :) i zbieraj pozytywne komentarze. Ciekawe co on na to ;)

Gość jesteś taką zapchajdziurą
dla niego.Mój były tak robił,jak się pokłóciliśmy,w razie czego zawsze miał inne panienki,gdyby ze mną się nie udało.Miał profil na sympatii,fotka,i reszcie takich portali.Teraz ma żonę i ją też zdradza,nawet ni usunął profilu z fotki.

Gość eeee someonecrazy
co za someonecrazy niedobry :O

Gość iLovePepsixD
"Zapchajdziurą" - dobre xDD Założyłam już raz fotke no i zobiłam wszystko co on xD hmm miałam ja tydzien? stwierdził, ze to nas niszczy i oboje usuneliśmy,,, z tego co wiem, na niczym innym profilu nie ma... ale pewna nie jestem.... Ale skoro jest nam razem tak dobrze, to po co mu to ?? Nie rozumiem facetów, ona serio są z Marsa :PP

Nie zastanawiaj się co robić, tylko zrób jedno: olej go!!! Ja byłam w identycznej sytuacji, ale nie prowadziłam dochodzenia tak długo, dałam wybór: ja albo fotka. To jest oczywiście portal, ułatwiający poznawanie nowych ludzi - lasek i facetów i nie daj sobie wmówić, że robi to dla odstresowania się. Zwyczajnie zabawia sie na boku ,a z Ciebie usiłuje zrobić głupią. Kiedy ja to odkryłam, facet poczuł sie zdemaskowany, zareagował agresją i sam zerwał ze mną kontakt, tak więc wyboru dokonał:)) I nie trać czasu na zemste, to na prawde nie ma sensu. Interesuje Cie powazny związek, czy uprawianie gówniarzerskich gierek?

Gość iLovePepsixD
Zerwaąłm z nim... Po 2 dniach wrócił z podkulonym ogonem... Rozmawiałam z jego mama, mówiła, że przez te dwa dni płakał, chodził z moim zdjęciem... kurcze dam mu tą ostatnią szanse, zobaczymy jak ją wykorzysta... Też mu ultimatum postawiłam, ale wybrał mnie ;p Zobaczymy jak to będzie... Miłość to umiejętność dochodzenia do kompromisu i uszczęśliwianie się wzajemne. W świecie egoistów ciężko o miłość, aż po grób

Gość będąc z poprzednim chłopakiem
też miałam konto na fotce, nie po to żeby zdradzić itp. Po prostu mi czegoś brakowało, nie byłam pewna, miałam wątpliwości, coś nie grało w związku

Gość iLovePepsixD
Czyli mam to skreślić?? Szczerze to nie chce, bo bardzo go kocham...

Gość iLovePepsixD
No i jak to się u Ciebie skończyło?? Jesteście razem??? jak traktujesz fotke??

nie jesteśmy razem ale to raczej nie przez fotkę, po prostu w miarę upływu czasu doszło do braku szacunku z jego strony, nawet mnie uderzył, i chyba miał kogoś na boku bo powiedział mi o tym ale później twierdził, że specjalnie tak mówił

teraz mam męża, nie mam konta na fotce, zmieniłam się, z tamtym chłopakiem byłam mniej uczciwa, kłamałam itp nawet obecnego męża na początku okłamywałam taki miałam nawyk chociaż nie usprawiedliwiam się tym tamten chłopak też miał konto na fotce, też pisał takie komentarze innym dziewczynom, zrywałam z nim kilka razy, płakał itp wracaliśmy do siebie, później było coraz gorzej aż w końcu zrozumiałam, że ten związek mnie wyniszczał nie mam pojęcia jak to u Was będzie, jak Cie traktuje? często się kłócicie? okazał Ci brak szacunku itp? postawiłaś ultimatum, dostał ostatnią szansę, jak ją zmarnuje nie dawaj mu kolejnej ja tak zmarnowałam prawie 5 lat

Facet jest z Tobą, bo nic lepszego mu się nie trafiło do tej pory. Ale widać, że szuka i gdy jakiś konkretniejszy towar się mu przytrafi, to porzuci Cie jak wysmarkaną chusteczkę - to tak proste, że aż banalne...

"często się kłócicie? okazał Ci brak szacunku itp? postawiłaś ultimatum, dostał ostatnią szansę" Tzn ona się z nim kłóci - czepia się chłopaka :P Braku szacunku, też chłopina nie okazuje... szanuje ją tak bardzo, że nie chce jej ranić mówiąc wprost, że szuka nowej laski... szans ostatnich pewnie dostał już z 10... i dostanie ze 30 kolejnych, więc wszystko jest na dobrej drodze :D

gdyby wtedy tamten chłopak bardziej mną się interesował, czułabym się kochana na pewno nie zakładałabym konta, dlatego też dobzre by było wiedzieć dlaczego Twoj zakładał tam profil( piszesz, że wtedy gdy się nie układało) a może brakuje mu czegoś w tym związku, jaka dla niego jestes? a może to taki typ, że po prostu szuka rozrywki, nie zależy mu na Tobie

Gość iLovePepsixD
Kłócimy się rzadko, prawie wcale, widzimy się codziennie. Jeśli chodzi o szacunek, nigdy mnie pod tym wzlędem nie zawiódł.... Szanse ostatnią, dostał pierwszy raz ;]

dlatego jak go przyłapiesz to wiesz co robić, wiem łatwo mówić bo sama dawałam ileś tych szans dlatego wiem, że jak raz się da a mimo tego zmiany brak to nie warto być z kimś kto ma gdzieś nasz związek

Gość ja z facetem
mam konto na jednym z profili nie wspólne każde z nas ma osobno i jakoś do tej pory nie było ztego powodu nieporozumień nawet to zabawne jest trochę

Gość iLovePepsixD
Rozmawiałam z nim, z jego rodzicami... to typ "PlayBoya..." zawsze kręciły go pochwały, uwielbianie ze strony kobiet... Zmienił sie od kiedy jesteśmy razem... ale co jakiś czas to powraca... Wydaje mi się, ze jestem dla niego dobra, chociaż mam swoje chumorki.. ;/ ale nic na nie nie poradze.... Nie wiem czy sie zmienić, czy warto...