Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama adasia i krzysia

Mamy niepracujące jak dorabiacie?

Polecane posty

Witajcie, jestem mamą dwójki dzieci i chciałabym dorobić do domowego budżetu. Niestety co rusz natrafiam na ogłoszenia firm makretingu sieciowego, czy też czegoś w stylu "klikaj w reklamy a zarobisz 1000zł/mc". Interesuje mnie normalna, uczciwa ale i pewna praca. Robienie biżuterii odpada bo nie mam ku temu zdolności. Mamy jak dorabiacie w domu? Macie jakieś pomysły?

Gość worek bez dna.......
ja zajmuję się pozycjonowaniem stron w internecie. Początkowo kasa mała ale później jak normalna wypłata:-)

Gość atalua
jak to sie robi worek bez dnia >? jak mozna sie zalapac na taka pracee ? i

Wiesz, mnie nauczył mąż jest informatykiem...ja tajników nie zdradzę;-)

Gość ja tez polecam marketing
w internecie, pozycjonowanie, znajdywanie ogloszen, wstepne rekrutacje itp spzredaz reklam internetowych.. jest sporo roznych zajec, poczatkowo one sa malodochodowe a z czasem przynosza kase :)

Gość ewelina318
a jak się do tego zabrać żeby nie trafić na jakieś oszustwo, może jakaś pewna strona....:-)

Gość a ja jestemmmm
na wychowawczym i załapałam się na dodatek wychowawczy plus zasiłek 468 zł ;) zawsze coś

Dziękuje ze odzew;) do "a ja jestemmmm" szukam propozycji pracy a nie zasiłku... do "worek bez dna......." pozycjonowanie to w sumie dobry pomysł, praca nietrudna tylko trzeba trafić na dobrego zleceniodawcę. Mogę zapytać ile wyciągałaś na początku a ile teraz z tego zajęcia? No i ile poświęcasz temu dziennie? Z góry dziekuję:)

Wiesz wszystko zależy od trudności frazy jaką się pozycjonuje....ja mam kilka serwisów, wy pozycjonowałam już stronę psychoterapii z tego mam 200zł mies(2slowa kluczowe pierwsza 10 google), kwiaciarnie 4slowa 250zł mies, sklep komputerowy 600zł mies teraz pozycjonuje hotele póki co 600zl mies do wzięcia 14tys;-) czasu poswięcam ile mam raz godz raz 7:-)

Gość jaka prawda prosze sie przyzna
no i odezwała się jedna matka co sobie dorabia a pozostałe chyba klepie biedę, a jak tu czytam na forum to niby wszystkie takie bardzo bogate

worek i jak to niby robisz? nie mów ze umiesz wypozycjonować top10 na "hotele" bo nie uwierzę. na katalogach jedziesz czy SWL ?

tak hotele też... fraza np hotele bydgoszcz itp... to fakt czasochlonne ale nie niemożliwe

hotele + miasto to już banalna fraza, do zrobienia w kilka dni przy pomocy darmowych katalogów. a jak dasz frazę do meta title to nawet w 1 dzień można to osiągnąć. 600zł za takie coś? ja też chcę takich klientów :) PS: Pod jedną frazą jesteśmy konkurencją i to ja mam top1 :P

nie zawsze to dzień dwa.... wszystko zależy od strony....ostatnio dorwałam klienta ale miał strone na ramkach :-////// Kto jeszcze takie strony robi do cholery:-////

to jak ty tych klientów szukasz? przez łózko? znam ceny rynkowe bo siedzę w tym od dawna i Twoje kwoty za frazy są mocno zawyżone.

Gość nocnikk
nie przez łóżko część to poleceni...znajomi znajomych hotele to byli pracodawcy męża:-). Ceny są rynkowe też nie robię tego od 2mies,mąż sam jest kierownikiem w dziale zajmujący się właśnie pozycjonowaniem stron. Nie jednokrotnie strone sama musiałam przerabiać a za to kasy nie brałam.To że ty pozycjonujesz za 20zł słowo to juz nie moja wina

Gość Daria Ch.
hejka :) mam do sprzedania kilka obrazów zainteresowanym wyślę zdjęcia :) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. piszcie na gg: 4336329 :)

Ja nie pozycjonuję za 20zł :) Ja działam długofalowo i pozycjonuję własne strony, na które dodatkowo kupuję unikalną treść :P Z samego pozycjonowania nie mam nic, ale za to z PP czy Adsense idzie wyżyć. Tym bardziej że kasa leci non stop, nawet jak opalam się nad wodą. A co do Twoich fraz to idzie je osiągnąc Publikerem w ciągu 1 dnia :)

Gość gość
Witam. Polecam dobry polski serwis do zarabiania w internecie. Po rejestracji trzeba wykonywać różne płatne zadania - są to m.in. ankiety, klikanie w reklamy, rejestrowanie się na różne strony - za co otrzymujemy kasę na konto. Jest to polska sprawdzona strona, a wypłacają już po uzbieraniu 10 zł!!! co nie jest wcale takie trudne. zachęcam do rejestracji! https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/id/46658/code/942424e9a2e0436/

Gość gość
polecam płatne ankiety - Podaję poniżej 2 portale, które są przeze mnie sprawdzone i z których regularnie coś dostaję (najczęściej gotówkę na konto lub bony podarunkowe). Płatne ankiety to super sprawa, szczególnie jak ktoś to lubi. Nie ma z tego kokosów, ale dorobić można. 1. IMAS - płatne ankiety Nagrody: Po zebraniu 300 pkt przelew 30 zł na konto bankowe. http://imasonline.pl/user/invite/fromReferenc e/20921 2. toluna – sporo ankiet i również produkty do testowania, , a nagrody to bony do empiku, tesco, mediamarkt, przelew na paypal https://pl.toluna.com/referral/kleberg