Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caffemam

Celujemy na chopaka !!! Jest jakaś ? :)

Polecane posty

Gość caffemam

Hej dziewczyny. bardzo chce miec synka, jest tutaj jaas ktora celuje wlasnie na chlopaka ?? :)

Gość caffemam
to wiem :) robie testy owu, tylko zastanawia mnie jedno, testy owu pokazuja dwie kreski 24-36 przed owu, a jakie kresi powinny byc dokladnie podczas owu ? wczoraj mialam dwie gube krechy czyli odczekalismy z mezem 24 h dzis zrobilam test u kreski brak :( czegos tutaj chyba nie rozumiem .....

Gość ja sie kochalam dokladnie
w owulacje i mam córkę :D najwspanialsza pod slońcem i jakos nie wyobrażam sobie mieć chłopaka :D dziewczynki sa takie kochane i śliczne :)

Z tymi testami to nigdy nie wiadomo, obserwuj swoje ciało, śluz i inne objawy owu czyli kłucie jajników.

test owulacyjny pokazuje Ci ten pik hormonalny, po ktorym następuje owulacja. pik hormonalny to jeden dość krótki, ale intensywny wyrzut hormonów - nic dziwnego ze kreska znika na następny dzień :)

Gość caffemam
Czyli probowac trzeba kiedy kreska jest NAJCIEMNIEJSZA lub odrazu jak po ciemnych jest bledsza bo wlasnie owu byla i jest jeszcze szansa na zaplodnienie ?

mi gienia powiedziała że jak na teście będą dwie grude krechy to mamy 24 godziny za poczęcie dziecka. Przez trzy cykle robiłam je namiętnie i nic z tego nie wyszło.

Gość caffemam
kazdy organizm jest inny..... jest to tez kwestia napewno genow.

"caffemam - Czyli probowac trzeba kiedy kreska jest NAJCIEMNIEJSZA lub odrazu jak po ciemnych jest bledsza bo wlasnie owu byla i jest jeszcze szansa na zaplodnienie ?" tak. jak po ciemnych jest bledsza to znaczy ze był pik hormonalny i lada moment bedzie owulacja :) "Gucci24 - mi gienia powiedziała że jak na teście będą dwie grude krechy to mamy 24 godziny za poczęcie dziecka. Przez trzy cykle robiłam je namiętnie i nic z tego nie wyszło." bo największe nie znaczą że stuprocentowo pewne :) w najbardziej płodnym czasie kobiety jest max 40% szans na poczecie dziecka...

Gość caffemam
frufru wlasnie o to mi chodzilo :)) dzieki :)

Gość No ciekawa jestem
a co zrobisz, jak wyjdzie córka? Usuniesz????

Gość No ciekawa jestem
Hehe na niewygodne pytania lepiej nie odpowiadać :P

Gość caffemam
Tez bede kochac :)) ale jak mozna dopomoc naturze to dlaczego nie sprobowac :))

my też raczej celowaliśmy na chłopaka ;) i powiem tak- testy owulacyjne nic nie daly- namieszaly mi tylko bo pare dni przed spodziewana owulacją juz na testach byly kreski i w koncu nie wiedzialam dokladnie.... ale pamietam w ktoryms cyklu, wieczorem, dokladnie w środku dni płodnych podczas kapieli poczułam jakiś ostry nagły ból jakby jajnika, troche jak na okres ale wiedzialam, że to nie pora poza tym śluz miałam taki przezroczysty więc jak wyszlam spod prysznica to mnie oświeciło, że to jest kurde TEN moment, czyli szczyt owulacji, pecherzyk pekł stąd ten ból, poleciałam do męża, potem jeszcze przez 2 dni próbowalismy w razie czego, no i się udało- będziemy miec chłopca. Jestem pewna, że do zaplodnienia jednak ddoszło w tej dobie, kiedy mnie tak zakłuło.

Gość pisze z góry
sękata :-)

Gość komisia
My tez probujemy na chlopca , dzis na tescie owu pojawily mi sie dwie kreski takiego samego koloru. Czekamy 24 h i do dziela !! zobaczymy ? Jak myslicie czekac 24 h czy lepiej 36 ???