Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12:41

Nuda a co u was ?

Polecane posty

Nudzi mi się :/ za oknem taka ładna pogoda.. a ja siedzę w domu i patrzę jak życie przelatuje mi między palcami ...

Gość Morcelllina 25
Ja muszę się uczyc na egz. ale mi sie nie chce i siłą rzeczy tez się nudzę :)

boje się .. rok temu po lecie wyskoczyły mi na plecach białe plamki Oo przez pół roku walczyłem z nimi pomagał mi w tym dermatolog .. niestety bez skutku teraz po dłuższym czasie jak przebywam na słońcu pojawia się na skórze przebarwienie jakby taka nieopalona plamka ii juz nie znika .. :(

Siedze w pracy i to dopiero nuda :P. Pracuje w nowej agencji mieszkaniowej i jestem tutaj tylko od odbierania telefonow, ktore sa raz dziennie. Przez 8h siedziec na tylku i nic nie robic? Nuda.

Gość hmmm;)P
Poprostu wstyd, że młodzi ludzie i się nudzą!! Roboty na was matoły

Gość MalgosiaGosia
Oj ja też jestem w pracy i na nadmiar obowiązków nie narzekam:) troche się dłuży....

Ja na kafe siedze, ale ile mozna. Chcialabym cos porobic, wypisalam jeden kontrakt i tyle. Telefony nie dzwonia. Byly dwa gluche (ktos sobie zarty robi) i tyle mojej pracy. Ale najwazniejsze, ze mi placa. A Ty moja imienniczko gdzie pracujesz???

Pracuje w biurze, więc są dni kiedy nie wiem co mam robić... Też siedze na kafe, na internecie ale poprostu mam już dośc;) Wolałabym już cały dzień coś robić, żeby mnie terminy goniły bo wtedy szybko czas leci:)

a ja się akurat dziś nie nudzę, byłam złożyc papirey końcowe w dzeikanacie, nabiegałam się po ost wpisy, zamieszanie, ale teraz juz tylko czekaj na licencjacki egzamin, nauki masa, ale dzis do domu jade;)

Mieszkam w Anglii (Ale za dwa miesiace sie wyprowadzam do Szwajcarii). Kazdy mi zazdrosci takiej pracy, ale siedzienie non stop 8h na tylku jest meczace. Nikogo na gadu nie ma, moj piekny tez pracuje , na facebooku nikogo z moich przyjaciolek tez nie ma. Sama taka siedze tu jak ta pipa :P

Tak naprawde to ja nic nie robie, bo szef wie, ze za dwa miesiace wyjezdzam a potrzebowal kogos na gwalt z dobrym angielskim. Ale naprawde wolalabym cos porobic. O ho! Jak sie pogoda w ciagu sekundy z ladnej na brzydka zmienila.

Tak naprawde to ja nic nie robie, bo szef wie, ze za dwa miesiace wyjezdzam a potrzebowal kogos na gwalt z dobrym angielskim. Ale naprawde wolalabym cos porobic. O ho! Jak sie pogoda w ciagu sekundy z ladnej na brzydka zmienila.