Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkosyskurwiel

kobiety i sex to beznadzieja...

Polecane posty

Gość fsdfsdfsdfas
ano dużo.. bo nazwałaś "blacharami" jego kobiety a takie okreslenie moze zastosowac tylko jeden przedział kobiet

A znasz powiedzenie ciągnie swój do swojego? To zobacz wypowiedzi autora, od razu widać na jakim poziomie kobiety do siebie przyciąga.

Gość fsafasfas
z wlasnego doswiadczenia wiem, ze człowiek jest zupelni inny w realu niz bedac anonimowym na takim forum.. :) wiec nie oceniaj

fsafas Tylko właśnie w tym problem ze to on ocenia kobiety, pisząc że jesteśmy zryte genetycznie, więc o co chodzi?

Gość fsafasfas
no ale to zupełnie inny temat.. on miał na myśli wasze rzadkie orgazmy, ktore są wywoływane u was fizycznie i cos w tym jest, facet zawsze dojdzie a kobieta nie raz przez pare lat nie potrafi

już tutaj wcześniej pisałam , że kobieta musi się nauczyć orgazmu a facet jeśli kocha powinien ją w tym wspierać a nie fochy strzelać.

Gość fsafasfas
fochy strzelac ?:O a który facet strzela fochy, ze jego kobieta nie potrafi dojsć? no prosze Cie... chyba pomylilas płci, to kobieta potrafi walnac focha, ze niby facet nie potrafi jej zaspokoić, a czy to jego wina?

Gość marta4335
ja tez mam zawsze orgazm to ty jestes kiepski i pora abys sobie to uswiadomil a nie zganial na kobiety swoje bledy i egoizm

Gość fsafasfas
widocznie źle zrozumielismy intencje autora, w/g mnie to on chciał pokazac swój bulwers w stone kobiet, ze te sie zala, ze nie moga dojsc.. (co jest poparte kilkoma tematami dziennie na tym forum ze strony kobiet a propo wlasnie braków orgazmu)

Gość sparta kurwaaaaa
ja pierdole, czy ja gdzies pisalem, ze wale focha na kobiety jak nie dojda do orgazmu!?!? co za idiotka..... chodzilo o to ze obwiniacie nas o to ze jstescie spierdolone genetycznie!! uczcice sie tych swoich kurwa orgazmow i przestancie nam pierdolic, ze nie mozecie dojsc

Kolejny raz udowadniasz swój poziom kultury autorze. Wyluzuj trochę nie każdy ma ochotę czytać co drugie słowo ku...

Gość sparta kurwaaaaa
ok donpatke, przepraszam, juz nie bede:) zgoda? jest taki ladny dzień