Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *znudzona*

Kto ma Internet iPlusa?!?!?

Polecane posty

Gość *znudzona*

Ma ktoś moze Internet z iPlusa?Bo mam kilka pytań.

Gość oopypyypyp
ja mam

Gość Prażynka_87
ja mam iplusa. Nie jestem zadowolona.

Gość *znudzona*
Za późno bo juz go mam.Chcialam zapytac czy wam tez tak wplno dziala, czy macie czasami problemy z modemem, czy mozecie wejsc np. na czat lub cos innego gdzie otwiera sie JAVA??? u mnie chodzi bardzo wolno, modem czasami odmawia posluszenstwa i nie moge wejsc na strony np czatu bo tam potrzebna jest JAVA a ja mimo ze JAVE mam to mi strony i tak nie otwiera.

Gość ale nie mylcie pojec
java to kwestia oprogramowania a nie łącza!!!

Gość hjkhj
trzeba bylo skorzystac z mozliwosci wyprobowania internetu, wtedy mozesz do 7 dni zwrocic modem i wycofac sie z umowy. Jak tak zrobilam w Play

ja też mam iPlusa i jestem bardzo zadowolona, ale u mnie jest dobry zasięg. jakość połączenia zależy od m.in. zasięgu

a co dokladnie znaczy, ze modem odmawia posluszenstwa?

Gość *znudzona*
Jezeli JAVA to kwestia oprogramowania to powiedz mi dlaczego jak polacze sie z siecia bezprzewodowa to czat i Kurnik.pl smigaja jak nalezy i bez problemow? Co do modemu to potrafi przestac dzialac np po godzinie pracy.albo rozlacza neta mimo ze zasieg mam. a jaki zasieg wam sciaga????

zadzwon do nich na biuro obslugi (jak masz tel w plusie to 2601 a jak z innej sieci to 601102601 - cały tydzień 8-22 działa ich wsparcie techniczne iPlus) wiecej sie tam pewnie dowiesz, ja jestem laikiem

na moim iplusie aplikacje takie jak czaty, kurnik czy coś działają bez zarzutu. sugerowalabym reinstalke javy i przegladarki.. probowalas?

iplus managera tez mozesz odinstalowac i zainstalowac ponownie

Gość *znudzona*
sciagalam juz chyba wszystkie mozliwe wersje JAVY i nadal to samo. a jaki zasieg Ci sciaga?Tzn jaka Usługa bo o to mi chodzi i jaki masz limit?

Ja mam i jestem baaardzo niezadowolona. Od początku były problemy z połączeniem, włączał się i wyłączał, kiedy mu się chciało.Działa tak wolno,że przesłuchanie piosenki czy obejrzenie filmu to porazka :O Okazała się,ze coś nie tak było z modemem. Dzwoniłam do nich z 20 razy, kilka razy rozmawialam z jakimiś chamami-burakami, którzy niewiele pomogli. Teraz działa, ale za 60 zł. łaski mi nie robią, a i prędkosc nie adekwatna do ceny. NIGDY więcej Iplusa. Niech tylko skończy się ta cholerna umowa :P

Gość *znudzona*
Kurcze ja ogolnie narzekac nie moge bo za neta nic nie place i predkosc w miare dobra tylko denerwuje mnie ze na ten czat wejsc nie moge bo wakacje teraz sa i nie ma nawet co robic :(

prędkość to m.in zasięg ale i przepustowosc sie liczy. u mnie smiga ładnie a niby mam 2-3 kreski HSPA. ja mam 20 GB limitu bo mam tę taryfę 110 zł.

ak to nie ma co robić? a kafe???????? 😭 :O :classic_cool:

Gość *znudzona*
Kafe jest swietna ale ile mozna... Widzisz u mnie to jest Usługa 3G i czasami to H-coś-tam. i tez niby mam 2 kreski a limit mam 3Gb bo mam wziety na studenta i nie mialam dlatego mozliwosci wziecia na probe ale niby nie jestem na jakims zadoopiu a chodzi jakby chcial a nie mogl :( buuuuu

ale moze naprawde modem jest uszkodzony? wez pod uwage, ze ciagle i antywirus sie aktualizuje, jak masz do tego otwarte kilka stron, plus gg plus skype i nie wiadomo co jeszcze, to ma prawo sie dlawic.

Gość *znudzona*
Nie otwieram wiecej niz 2 strony, nie mam skypea. nie wiem juz co robic do nich nie pojde bo pomysla ze jakas wariatka co od czatu jest uzalezniona moze jeszcze raz ten modem zainstaluje

Gość Margo..
Hej..mi tez nie dziala czat przy tym iplusie...moze ktos wie jaka to przyczyna?