Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abuse1989

Jak nie być nudnym przy dziewczynie

Polecane posty

Gość abuse1989

Jak nie być nudnym przy dziewczynie?tzn nie wiem o czym gadać,wiem że są standardowe pytania typu co lubi jesc,co oglądasłycha itp,ale nie chciałbym być jak dziennikarz który zadaje takie pytania :)

Gość abuse1989
to pewnie taki stereotyp :)

Gość Nie ma nic gorszego
jak facet siedzi obok kobiety i nie wie co powiedzieć.To się nazywa bark chemii.

Idź stąd nudziarzu :D:D Albo wiesz takie sprawy do razu, albo nigdy się tego nie nauczysz... Ale nie martw się, jeśli znajdziesz kobietę śpiocha, to doceni Twoją wyjątkową :P:P osobowość i nieprzeciętną :P błyskotliwość - będzie miała wymówkę dla częstego i długiego snu...

Gość abuse1989
to w moim wyapdku nie ebdzie chemii nigdy bo malo gadam :/

Gość Maryla Rodowicz i kogut
facet musi byc facetm, zapal sobie przy niej zamów piwko albo sete nawijaj zaklnij to napewno bedzie pod wrażeniem mówie ci

" jak facet siedzi obok kobiety i nie wie co powiedzieć.To się nazywa bark chemii" To się nazywa tłumok i pustak, lub po prostu palant ;) A co do braku chemii - może faktycznie, jakby coś łyknął, albo spalił, to zebrałoby mu się na gadanie :P

Gość abuse1989
klnąć nie będe bo powie co za niewychowany koleś,chodzi mi o czym gadać,żeby to sztucznie nie wyglądało i żeby sztywno nie bylo :)

Gość abuse1989
Komicznie : wypraszam sobie nie jestem jakimś pustakiem :)

Opowiedz dziewczynie o regularności swoich wypróżnień... O ich składzie, kolorze, konsystencji i częstotliwości... Jakkolwiek to odbierze, na pewno nie uzna za nudziarza :P

Gość załamanyna100%
zadajac takie pytania to jest tragedia, mówisz na różne tematy a najlepiej opowiadać śmieszne rzeczy i troszkę wyglupiać się, dziewczyny lubią optymistów, zabawnych chłopaków, czasem poważnych takich normalnych. NIe ma nic gorszego nic zastanawiac sie co powiedzieć, nie bądz spięty ;)

Gość abuse1989
komiczny: żadna cecha z powyzszych :) Jestem spokojny,pośmiać się lubię jak jest z czego,tyle że nie umiem jakoś \fajnie opowiadać dowcpów.

to zapal se przy niej wypij sete i nawijaj zobaczy jaki z ciebie jest kozak mówie Ci to działa na panienki. Zamów jej drinka

Gość abuse1989
Chodzi mi o to żeby mieć jakieś tematy w zanadrzu które mógłbym użyć podczas gadania a jakby byly odpowiednie tematy to już bym na nie jakoś nawijał :)

Na pewno masz jakieś zainteresowania, podziel się nimi z tą dziewczyną, może ona też się tym interesuje co Ty :) ? I wtedy jakoś rozmowa się potoczy :P

opowiedz jej jaki jestes zaradny ubierz się schludnie miej czyste buty najlepiej firmowe kup sobie lepsze papierosy ładna zapalniczke najlepiej przyjedz autem ale normalnym nie żęchem

miej kluczyki od auta na stoliku obok zapalniczke elegancką zamów jej drogiego drinka albo jakiś deser i badz męski

jesli pracujesz to opowiedz o pracy ale nie za dużo ubarw troche twoje stanowisko pracy. Opowiedz ,że jedna laska lata za Tobą zobaczysz bedzie pod wrażeniem

Gość Nie ma nic gorszego
Mam takiego właśnie kolegę.Podobam mu się,stara się przebywać w moim towarzystwie.Jest sympatyczny,całkiem przystojny.Ale rozmowa z nim to porażka a raczej jej brak:( Polega to na męczeniu go aby cokolwiek powiedział.A jestem osobą niezwykle otwartą,tylko z nim mam taki problem.

Jeśli ktoś nie potrafi znaleźć tematu do rozmowy, to albo jest bardzo ograniczony/mało oczytany/osłuchany albo chorobliwie nieśmiały... Przezwyciężenie każdej z tych przypadłości przekracza możliwości tego forum.. Gdy ktoś jest lotny, błyskotliwy i elokwentny to zrobi ciekawy temat ze wszystkiego... Gdy jest niezbyt lotny, lub przerażony nie będzie ciekawie rozmawiał o niczym...

podczas rozmowy gestykuj lewą ręką żeby zobaczyła na twojej ręce roleksa i podczas rozmowy nie wyjmuj faji z gęby zobaczy jaki jjestes męski:)

Gość Nie ma nic gorszego
Patrzy się na mnie jak wół na malowane wrota.I nic nie mówi.To jest męczące.Zaczęłam go unikać.

Gość sz3
Jak tak, to wam sie gęba nie zamyka, ale jak juz jest randka, to tylko facet ma ciagle nawijac :o

Gość abuse1989
komicznie: a np gadać o sprawach bieżących takich jak wybory prezydenckie?

a i jeszcze zjeb kelnerke że za długo musiałeś czekaś za lodami dla swojej dziewczyny zobaczysz bedzie pod wrazeniem