Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abuse1989

Jak nie być nudnym przy dziewczynie

Polecane posty

Gość Maryla Rodowicz i kogut
pokaz jej jaki jesteś męski nie zaszkodzi zaklnąć czasem mówie ci inaczej wyjdziesz na ciote i weź ją do lepszego lokalu gdzie można zapalić:)

Gość Nie ma nic gorszego
Pewnie,nawet polityka może być tematem rozmowy:)

Gość widze 74
hahaha maryla z kogutem rozwalasz mnie hahah porady masz swietne! hihhiih

Gość Nie ma nic gorszego
Nie olałam,zaczęłam unikać.Ale zawsze może się do mnie odezwać,pod warunkiem,że będzie coś mówił a nie tylko patrzył.Niech mówi mało ale MÓWI.

ale chłopak musi być męski laski na to lecą serio. Musi pokazać się jaki jest silny. Troche romantyzmu nie zaszkodzi. Możesz kupić na powitanie małą czerwoną różyczke i jak wejdziecie do lokalu to krzyknij do kelnerki wazon dla pani prosze. Ona musi widziec,że jestes zaradny

Gość ither bookmarks
nigdy nie klnij przy dizewczynie to odrazu cie zminusuje... o wyborach tez raczej nei gadaj bo jesli sie na prawde nei interesujesz polityka to po co udawac? musisz wypasc tez na zainteresowanego dziewczyna wiec zadawaj jej rozne pytania ale tez z umiarem, pogadajacie o filmach, muzyce, ja ze swoim chlopakiem na pierwszym spotkaniu wspominalam smieszne sytuacje z dziecicnstwa, jakei zabawy mielismy i takei tam, bylo kupe smiechu

po spotkaniu odwieź albo odprowadz jesli chlapniesz se sete do domu jesli mieszka w bloku do samej klatki schodowej żeby przedłużyc to zapal se jeszcze chwile pogawędz. jesli w domku do samej furtki. a zadzwoń do niej po 2 dniach i zaproś ponownie

nie badz ciotą jesli nie umiesz zagadać do laski znaczy że nie dojrzałeś

Gość załamanyna100%
Maryla Rodowicz i kogut hehe masz zajebiste poczucie humoru

"nigdy nie klnij przy dizewczynie to odrazu cie zminusuje..." tzn prawie każda Ci tak powie... Ale sprawdź popularność tematu "mój chłopak siedzi w więzieniu" :D Tamte dziubaski na pewno nie przeklinają :D

żyję - wpadam dziś gościnnie czyli wygrywasz na co dzień życie w realu? bardzo się na tobie zawiodłam:P

Gość abuse1989
Gadam własnie z jedną fają dziewczyną na gg i chciałbym tą znajomość przeniesc do reala :) i dlatego tak pytam :)

"Gadam własnie z jedną fają dziewczyną na gg i chciałbym tą znajomość przeniesc do reala i dlatego tak pytam " spytaj jej, czy połyka :P Od razu uzna Cię za konkretnego faceta - a to cecha u mężczyzn bardzo cenna i poszukiwana Ps real - nieeeeee po prostu inna odskocznia w necie :P

facet mus miec jaka byc twardy i troche chamski

a jednak dobrze zmanierr pisała, że teraz rządzisz na chińskiej kafeterii no nic to skoro tak to pozostaje nam- kobietom z kafe tradycyjny foch:P

Gość jak faktycznie masz jakies
paje, zainteresowania, wlasne , ciekawe zycie, to samo wyjdzie. Pracuj nad soba, nad wlasnym rozwojem, a nie nad tym , jak wypasc. Dziewczyna cie rozgryzie i tak. Mozesz byc nawet malomowny i tajemniczy, byleby wiedziala, ze jestes KIMS( w sensie osobowosci). Mozesz zaczac mowic o tym co cie NAPRAWde interesuje i postarac sie sprowkowac ja do tego,zeby zaczela mowic o sobie. Wtedy tylko przytakuj i dawaj znac, ze rozumiesz i aprobujesz, a bedziesz uznany za atrakcyjnego rozmówce. Uzywaj czesto jej imienia, pochwal ja, ale nie banalnie - staarj sie znalezc cos ciekawego w niej, cos, co ci sie naprawde podoba i powedz o tym ( nie sliniac sie jednak).

Gość wróć na stałe, Komiczne
kafeteria jest smutna bez Ciebie.

"no nic to skoro tak to pozostaje nam- kobietom z kafe tradycyjny foch" Ike, ja tam proponuję dobrego hackera plus ewentualnie detektywa i możesz przestać być kobieta z kafe ;-)

lusiu jak zostaną tu już same baby- to wtedy pomyślimy:P

"jak zostaną tu już same baby- to wtedy pomyślimy" No tak, jednak wiadomo kto póki co nie zniknął, więc nie jestem zaskoczona :P

no tak baby mają teraz czasami pewne cechy męskie a cicho - to juz w ogóle

Gość abuse1989
Problem w tym że nie mam jakichś zaintersowań :/ czy to mnie dyskwalifikuje by poznać jakąś miłą wrażliwą dziewczynę? :/

Kto z kim przestaje, takim się staje. Może cichy za długo z kobietami przebywa.

"Problem w tym że nie mam jakichś zaintersowań :/ czy to mnie dyskwalifikuje by poznać jakąś miłą wrażliwą dziewczynę? :/" nie dyskwalifikuje, ale będzie kosztowało jakiś 150 zł za godzinę :P

Gość abuse1989
mówisz o burdelu?

tam zaraz burdelu... mówię o miłych, sympatycznych paniach, którym odwdzięczysz się za ich towarzystwo tymi 150 zł za godzinę i które nie uznają Cię za nudziarza, choćbyś przez ten czas nic nie mówił :P Dla Ciebie to ideał