Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abuse1989

Jak nie być nudnym przy dziewczynie

Polecane posty

choćbyś przez ten czas nic nie mówił a to akurat jest w tej sytuacji na plus nie ma nic gorszego od ruchacza- bajarza

Gość z iloma uprawialas sex ike ?
mąż wiedział że nie jesteś dziewicą ?

z iloma uprawialas sex ike ? mąż wiedział że nie jesteś dziewicą ? nie na szczęście wmówiłam mu, że w podlaskiej tradycji wciąż obowiązuje prawo pierwszej nocy:)

Gość color works
jak mozna niczym sie nie interesowac???? jakis sport, muzyka? no nie musi to byc odrazu jakies hobby typu gra w golfa czy jazda moto crosem ale kazdy ma cos co go interesuje i co lubi....ja tez nie lubie jak chlopak przy mnie przeklina, albo spluwa charcha obok..feee a jak pali to tez dyskwalifikacja..i jeszcz ejak mu smierdzi z ust

"nie ma nic gorszego od ruchacza- bajarza" tzn tak długoterminowo to owszem... ale właśnie takich kobiety lubią najbardziej (w ogólności, bo wyjątki się zawsze trafią) ;)

myślę komik, że nie sprawia im to już żadnej różnicy i tak hołdują zasadzie, że dupa nie cukier

Gość airoiahwiaiwh
ikusiusia robi co może, by komisiusiak zwrócil na nią uwagę:)

Wszystkie oczy zwrócone na Komiczne. wszystkie, brum??:D i po co pisałam o tej dupie:P?

orange trzeba wykorzystać każdą cenną sekundę tej wizyty a od jutra psychicznie przygotowywać się do tej za rok :)

" ikusiusia robi co może, by komisiusiak zwrócil na nią uwagę" Czas, zebym wkroczyła do akcji. Komiczne, kojarzysz niejaką Ike, koleżankę tej Luśki, którą lubiłeś? :P

Bardziej mnie zaintrygował wpis, że Komiczne obiecał pokazać fujarkę.

Gość abuse1989
ja chce taką dziewczynę co będzie gadałą :) no intersuję się np w komputerach,motoryzacją ale na takie tematy to z większością dziewczyn nie pogadam..

koleżankę tej Luśki, którą lubiłeś? dobrze ci idzie lusiu tylko nie zemdlej czekając na odpowiedź :P

Dlaczego nie o polityce? Może to właśnie patriotka i przegadają całą noc.

Dlaczego nie o polityce? Może to właśnie patriotka i przegadają całą noc. zwłaszcza ja zamierzają głosować w wyborach prezydenckich na tego "innego" ten dreszczyk emocji:)

Kojarzę :P Kojarzę też Luśkę, za to nie kojarzę, żebym obiecywał komuś coś pokazywać - zwłaszcza jakieś instrumenty

Gość leptospiroza
A Brum to tylko o fujarkach myśli, orkiestrę dętą niedługo założy.

brum po prostu chciała poprosić o pokazanie i się wstydzi :)

"no intersuję się np w komputerach,motoryzacją ale na takie tematy to z większością dziewczyn nie pogadam" jeśli masz dobrą furę, to nie musisz o niej gadać - wszystko widać i wszystko jest jasne :P a co do komputerów - Bill Gates nie musi o nich mówić, a zna się nich i gwarantuję Ci, że dup mógłby mieć na kopy

Tak. :D Wstydzę się :D Bardzo się wstydzę. :D

a tak w ogóle to komiś nie zna naszej brum więc... brum jest odmianą hard core samisi tylko nie znamy rozmiaru jej biustu za to po seksie pod ścianą nie udaje , że się wstydzi i nie wypiera się, że nie wie jak do tego doszło:) komiś poznaj naszą brum:P

Komiczne - nie przesadzaj. Zanim Gates nie wyjawi, że jest tym kim jest, to z tymi laskami chętnymi to ciężko by było. Urokliwy to on na pierwszy rzut oka nie jest. :D

Luśka! To chłopaka na minę wysyłasz. właśnie zapomniałaś wspomnieć o zabezpieczeniu się :)

Koniecznie! I nie omieszkaj napomknąć o tym w rozmowie.