Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fioletowy motyl

Wiecie czemu nie kupie nigdy tabletek belissa?

Polecane posty

Przez ich reklamy:oJak widzę w telewizji te babiszony z sztucznie wykrzywionymi w usmiechu od ucha do ucha mordami zastanawiam sie do kogo są one skierowane:ochyba do pensjonarek:o i jeszcze to pokazywanie jak słaba skóra traci wode na przykładzie dziurawego dzbanka i tłumaczenie słowo po słowie jak do debila( w radiowej reklamie jest to samo):o was tez odrzuciło od kupna czegos przez reklamę?

Gość ja z powodu reklam
nigdy nie wezmę telefonu w Play, też mnie odrzuca, zwłaszcza jak widzę trzęsące się dupy w "bezendu"

Gość patentowaaaaaaa
bez endu to nie play :P

Gość Alexxxxxxa
A we mnie się gotuje jak słyszę "Radiowy poradnik dziecięcych kąpieli", gdzie jakieś durne babsko mówi, ze córka ma 2 lata i miękką skórę. A jaką, kuźwa, ma mieć? Jak siededziesięcioletnia staruszka?

Gość pomsztra
ja nienawidze reklamy jak reklamują wkładkę o zapachu stokrotek -- baba tańczy z facetem i sukienka jej faluje i coś tam gada - chcesz zlikwidować nieprzyjemny zapach, popuszczasz mocz itp ? kurva zaraz ich yebne :-O używaj wkładki i pokazują ją czy leją na nią coś i ta baba dalej tańczy z facetem jej sukienka zwiewa mu pod nos i sie ciszy tzn że jej z pisdy nie śmierdzi ! nosz kurva, to jest upokarzanie kobiety a radiowa reklama brzmi - stosuj wkładki o zapachu wiosny - mężczyzni będą za tobą szaaaaaleeeeeeeeeeeć !!!!!! że niby co ? zapach pisdy ma ich zachęcić ? będą lizać ? obrzydliwe te reklamy , mi sie rzygać chce :-O

Haha mnie tez smiesza reklamy wkladek. Te discreate czy jakos tak haha. Jak mowia, ze wszyscy mezczyzni oszaleja na Twoim punkcie, no masakra :O

Gość pomsztra
"wszyscy mężczyzni oszaleją na twoim punkcie " reklama sugeruje że kobieta to pipa , to jest jej główny czynnik przyciągający facetów zayebałabym ich kijem bejsbolowym tak mnie to kurfa drażni :-O

Gość lactacyd
za reklame radiowa z "żanet kaletą, polozna z wieloletnim stazem" ktora teraz zmienila sie w katarzyne przygode! mam ochote wjechac w drzewo jak to slysze

ostatnia reklama proszku Wizyr z Zygmuntem Chajzerem jak ta matka tego chłopca mówi WZOROWY UCZEŃ - tak maksymalnie wkurzającym tonem, że mam ochotę ją zatłuc :O

13:48 [zgłoś do usunięcia] pomsztra ja nienawidze reklamy jak reklamują wkładkę o zapachu stokrotek -- baba tańczy z facetem i sukienka jej faluje i coś tam gada - chcesz zlikwidować nieprzyjemny zapach, popuszczasz mocz itp ? kurva zaraz ich yebne używaj wkładki i pokazują ją czy leją na nią coś i ta baba dalej tańczy z facetem jej sukienka zwiewa mu pod nos i sie ciszy tzn że jej z pisdy nie śmierdzi ! nosz kurva, to jest upokarzanie kobiety a radiowa reklama brzmi - stosuj wkładki o zapachu wiosny - mężczyzni będą za tobą szaaaaaleeeeeeeeeeeć !!!!!! że niby co ? zapach pisdy ma ich zachęcić ? będą lizać ? obrzydliwe te reklamy , mi sie rzygać chce hahahahahaha pipieram!!:D