Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shellby 28

upał - antyperspiranty

Polecane posty

Gość shellby 28

i strasznie się pocę, prosze podzielcie sie jakich antyperspirantow uzywacie bo ja juz nie wiem co kupowac chyba wszystko wyprobowalam

Gość ekhemix
polecam anyperspiranty z nike lub adidasa

Gość kjhaf reijsja
tylko etiaxil kosztuje ok 40-50zł ale jest super można go używać w ciąży bo go stosowałam

Gość shellby 28
a cos tanszego, niekoniecznie etiaxil?

Gość gggrgr
ja polceam garniera a kulce .. poce sie strasznie,a nawet u mnie sie sprawdzil,rexony to najwieksza gowno

Gość może w aptece poproś
o jakieś środki na poconie się

Gość Daria Ch.
hejka :D mam do sprzedania kilka obrazów :) zainteresowanym wyślę zdjęcia ;) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. :) piszcie na 6336329 :)

Gość kostka rosołowa :)
daria napisalam do ciebie na gg :)

Gość tylko nivea

Gość ja uzywalam wszystkiego
od etiaxilu po kazde inne i nic nie dzialalo tak jak... Certain-Dri day, nie wiem czy w polsce mozna gdzies na allegro czy ebayu, ja kupilam w usa. Po raz pierwszy chyba w zyciu sie nie poce i moge nosic co chce!!! strasznie polecam , jak macie mozliwosc od kogos w usa sciagnac :)

Gość hahahahaahahahaah
z garniera te nowe są super :)

Gość hjkhj
nie radze uzywac tych aptecznych dezodorantow, bo maja parokrotnie wiecej aluminium niz zwykle antyperspiranty!

Gość ja na takie upały
używam rexony w kulce i w dezodorancie. :D

Gość Daria Ch.
hejka :D mam do sprzedania kilka obrazów :) zainteresowanym wyślę zdjęcia ;) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. :) piszcie na gg 4336329 :)

Gość Jest takijeden
ja wyprobowalam wszystkie juz. Kolezanka mi polecila Lady speed stick w sztyfcie fioletowym zelu. Jako jedyny dziala, serio. Etiaxol dla mnie za silny

Gość ja tez mialam ten problem
uzywalam nawet antidralu i nie pomogl. Kupilam ostatnio za 3zl antyperspirant w kulce Bebe i cud sie stal :) zero nieprzyjemnego zapachu i mokrych pach. Uzywalam wszystkich mozliwych antyperpirantow i jedynie ten mi pomogl

A ja ostatnio kupiłam taki złoty w sztyfcie Dove-Silk Dry i jestem zadowolona, nie brudzi aż tak, nie poce się mocno, po całym dniu nadla sie trzyma i nie wydziela brzydkiego zapachu w połączeniu z potem tylko go neutralizuje, wypróbowałam juz różne i ten narazie sie sprawdził najlepiej :)

Gość hjksf
Prawda jest taka, ze im skuteczniejszy antyperspirant, tym wiecej ma aluminium, ktory ma zdolnosc kumulowania sie w organizmie. Wiadomo, ze nikt nie chce smierdziec, wiec prawie kazda kobieta aplikuje sobie codziennie aluminium pod pachy, ale nie nalezy przesadzac i lepiej chyba troche sie spocic, co jest naturalne niz zapchac sobie totalnie kanaliki potowe aluminium.

dokładnie, ja tez myslałam kiedys o tym antidralu żeby sie nasmarowac i miec święty spokoj.... ale... po 1. przeczytalam jak go nalezy aplikowac, jaki to caly proces i w ogole ze moze uczulac, że potem jak sie go odstawi to jest dopiero masakra jak woda kapie spod pach bo sie to wszytsko odblokowywuje po 2. w końcu gdzies ten pot musi wychodzić a pod pachami to naturalne ze sie czlowiek poci i tak calkiem zatkac te pachy to jakoś średnio zdrowo więc porzuciłam ten pomysł a w zamian poszukałam po prostu fajnego antyperspirantu, ktory nie tyle zatrzyma wydzielanie potu (to niemozliwe) a który będzie go nieco ograniczał a przede wszystkim niwelował uczucie swędzenia przypoconych pach, a co najważniejsze- skutecznie blokował brzydki zapach. Bo to jets dla mnie najważniejsze, na plamy pod pachami mam swoje sposoby- czyli pstrokate lub ciemne bluzki (niekoniecznie 100% bawełniane bo w nich to dopieor widać plamy potowe a nie chcą szybko wysychać) no i w razie uczucia mokra pod pachami po prostu ich nie podnoszenie do góry. I tyle. Acha no i dla mnie najlepszy jest w sztyfcie bo te w kulce sa za morke, a te w sprayu nic nie dają. Sztuft nieco przysłania te kanaliki ale ich nie blokuje na maksa. Kiedys uzywałam sztyftu z Nivei ale po paru godzinach spod pach wydzielal sie dziwny zapach tego sztuftu zmieszanego z potem, nie byl brzydki ale mnie nie satysfakcjonowal. Lady Speed Stick tez do kitu. Tak jak pisałam wyżej- od jakiegos czasu uzywam Dove-Silk Dry i jest ok.

Ja ostatnio kupiłam nowy GARNIER MINERAL 48h (w aerozolu) I musze przyznac ze naprawde jest swietny. Wcześniej wyprubowałam juz wszystkie z możliwych

dove silk dry to dopiero cuchnie. Ja sobie kiedys go kupilam to uzylam moze ze 2x bo nie bylam w stanie zniesc tego ochydnego zapachu.

Gość AA w kulce z aloesem
jest bardzo dobry i Lirene tez zarowno niebieski jak i fioletowy. Mnie wystarczaja. Wczesniej uzywalam Weledy wild rose,ale tam nie ma chemii czyli aluminium i niestety dlugo nie dziala

ojezu, wszystko zalezy jak ktos się poci, jakie ma ph skory itd....nie powiedzialam, że akurat ten jest najlepszy, tylko że jak dla mnie jest ok, mi nic nie smierdzi i dziala, więc ja go moge polecic, ale too nie oznacza, że komus innemu 'zadziala'. Tylko warto rozne wyprobowac stad ten watek a nie zapychac sie jakimis antidralami, a Ty jagoda juz musisz swoje 3 grosze

Gość takakakakakakakakkakakakdnfkfk
Mydło antybakteryjne Protex Herbal + nivea sensitive w kulce (no chyba, że lubisz zapachowe)

Gość takakakakakakakakkakakakdnfkfk
inny rodzaj protex - fresh albo ultra (bardziej)