Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosiona noga;p

ile plus minus kosztuje depilacja nóg woskiem u kosmetyczki?

Polecane posty

Gość owłosiona noga;p

Gość owłosiona noga;p
??:)

Takie sa ceny u mojej ulubionej kosmetyczki :P Depilacja woskiem łydki / uda 40 pln nogi (całość) 70 pln pachy 25 pln bikini 35 50 pln wąsik 10 pln bródka 10 pln wąsik + bródka 15 pln plecy / klatka piersiowa 40 60 pln ręce 30 pln

Gość a moja za 50 zł
depiluje całe nogi+ bikini, nie żartuję, mieszkam w 70-tys. mieście

Gość owłosiona noga;p
a na ile taka depilacja pozostawia gładkie nogi?

Gość zalezy jak leży
na ok. 4 tyg, chociaz 1-szy raz może być krócej brunetka, czy blondynka? całe 80-100 łydki 40-50 uda 40/50

Gość owłosiona noga;p
blondynka

Gość owłosiona noga;p
ja jeszcze nie poddawałam sie temu zabiegowi ale raczej bym majtasy wybrała;p

Gość owłosiona noga;p
a same sie depilujecie za pomocem wosku? bo mi kiedys nie wyszło;/

oj cena chyba zależy od tego, gdzie się wybierzemy na taką depilację. Ale powiem wam szczerze dziewczyny, że mnie nieco przeraża to, żeby iść do kosmetyczki na depilację nóg woskiem. Tzn. boję się bólu. Ale strasznie mnie też z drugiej strony denerwuje to, że muszę się dość często golić to raz, a dwa, że mi włoski odrastają w zawrotnym tempie;/ i tak się zastanawiam, czy nie wybrać się może na depilację laserową. wicie kilka zabiegów i po sprawie, po kłopocie ze zbędnymi włoskami ;) ale mam do was pytanie, czy może któraś z was była już na takim zabiegu i może się podzielić ze mną swoimi doświadczeniami???

ja myślę, że depilacja nóg, czy innych części ciała to jest już lekki przeżytek. Moim zdaniem dużo lepsza, a przede wszystkim mniej bolesna jest depilacja pastą cukrową. Ja byłam miesiąc temu na takiej depilacji u pani Asi Bilskiej w Krakowie. I powiem wam dziewczyny, że jestem zachwycona. Bo co prawda włoski już odrastają, ale są dużo słabsze i bardziej miękkie. Muszę się umówić na kolejny zabieg;) A co do cen to w Face & Body ( tam, gdzie ja byłam ) depilacja nóg kosztuje 180 zł. Może więcej niż depilacja woskiem, ale mówię wam dziewczyny warto ;)

Gość joiner
zgodzę sie ze depilacja nóg depilatorem to pomału staje się przeżytek - tylko że ja raczej rekomendowałabym depialcja trwałą, laserową, a nie pastą cukrowa;) co do pytania mojej przedmówczyni powyżej - mam spore doswiadczenia z depilacją laserem, robiłam uda łydki i bikini w studiulaser, dość długo do nich chodziłam, bo nie robiłam wszystkiego na raz. Nie żałuję ani złotówki u nich wydanej, jak można żałować kasy, gdy ma się znów skórę gładką jak pupa niemowlęcia?;)

oj ja nie poszłabym na wosk do kosmetyczki bo to za bardzo boli. Ja jakiś czas temu byłam na depilacji laserowej w studiu laser w wawie, i jetem bardzo zadowolona. Co do cen to wiesz zależy co będziesz sobie depilować?? Czy tylko łydki, czy może uda też, i ile zabiegów na to potrzeba??

Gość saaaaaaaa
dziewczyny idę pierwszy raz na depilacje woskiem cena atrakcyjna 80 zl całosc nogi plus bikini... ale ile to sie u mnie utzyma?? jestem brunetką cienmny zarost... ból jakoś dam rade!! a bardzo boli??

Gość heidiheidi
nie boli az tak bardzo, bo wosk jest cieply, a kosmetyczka robi to sprawnie i szybko

Gość ekacz90
Skontaktuj się z depilconcept.pl Mają swietne oferty, wiec sprawdz sobie ;)

Gość odeerka
W salonie w Zielonej Górze w cec-cefekt.pl ja za 1 zabieg depilacji zapłaciłam tylko 99zł. To naprawde nie wiele i nawet opłacało mi się tam pojechac. Mysle ze warto korzystac z takich okazji.

Gość gość
dziewczyny, depilacja woskiem jest mniej bolesna niż depilatorem elektrycznym. Tez się bałam, ale spróbowałam i byłam w szoku. Ból niewielki, skóra długo gładka, tylko w okolicach bikini boli. polecam

Gość gość
Jeszcze mniej bolesna jest pastą cukrową, ale trochę droższa od wosku. Ja w Poznaniu za same łydki płacę 80 zł :)

Gość Haneczka99
Ja depilację woskiem robię w domu. Kiedyś byłam na takim zabiegu u kosmetyczki we Wrocku, ale nie byłam z niego zadowolona. Zabieg był bolesny, a skóra cała czerwona. Poza tym włoski bardzo szybko odrosły. Teraz sama robię sobie taką depilację. Kupiłam wosk do depilacji z hb i regularnie się depiluję. Efekty lepsze niż u kosmetyczki ;)

Gość Dominiisia
Ja płacę 80 zł za całe nogi i to jest według mnie bardzo przystepna cena, zwłaszcza że poziom salonu jest dość wysoki. Chodzę w Krakowie do Black Pearl, więc jak ktoś jest z tamtych okolic to polecam.

Gość Izuuniaa
Ja za nogi płacę 80 zł i jak na Kraków nie jest to cena wygórowana. Mam świetny salon w centrum, Black Pearl, polecam jeśli jest tu ktoś z Krakowa.