Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 zł za przesyłkę

Kogo jeszcze oszukała fajnezabawk_2009 na Allegro?

Polecane posty

Gość 35 zł za przesyłkę

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=15592462 Ja zamawiałam bujaczek początkiem maja i nie doszedł. Najgorsze, że jak zamawiałam, to babka miała może kilka negatywów na tysiąc pozytywów. W końcu po wielu dniach prób dodzwoniłam się do baby i umówiłyśmy się na zwrot pieniędzy w ciągu 7 dni roboczych. To minęło w piątek, ci*pa znów nie odbiera telefonu 😡

Gość badz ostrozna.................
nie kupuje u osob ktore maja wiecej niz 5 negatywow.

Niestety ja tez dalam sie nabrac zlodziejce na allegro kupilam 2 golfy w lutym i do tej pory nie zobaczylam ani pieniedzy 120zl ani towaru nazwywala sie gattasklepik. Nie mialam potw nadania pieniedzy wiec nie moglam isc na policje ale nawet gdyby to watpie zeby to co dalo. Gdybym ja spotkala osobiscie to bym rozszarpala ta suke!!!!

Gość enkaaaa
miałam podobnie kilka miesięcy temu, kupiłam przedmiot u innego sprzedawcy, wpłaciłam kasę, nagle sprzedawca dostał negatywy, konto mu zawiesili, napisałam mu maila, dałam mu czas kilka dni na zwrot pieniędzy, napisałam że jak nie dostanę do tego i tego dnia to sprawę zgłaszam na policję, chyba się przestraszył bo mi oddał (inni o od niego kupowali nie mieli tego szczęścia)

Gość 35 zł za przesyłkę
Ja też zamierzam zgłosić na policję, już jej to napisałam w smsie, skoro telefonu nie odbiera

Ja u tej pani zamawiałam matę edukacyjną i też ponad miesiąc czekałam, ale na szczęście łaskawie przysłała. Oczywiście dostała negatyw.

Gość enkaaaa
zgłoś na policję, zgłoś też na allegro wiem że jeśli będziesz miała dokumenty z policji o zgłoszeniu to allegro odda ci tą kasę ale musisz się zmieścić w iluś tam dniach (chyba 60)

kurde, ja nie czaje, ludzie!? Jak można wciąż dawać sie nabierać na zakupy u kogos, kto ma tyle negatywów????????????? Ja ZAWSZE przed każdym zkaupem na Allegro najpierw sprawdzam jakie ta osoba ma komentarze, jeśli ma jakieś negatywy to wnikliwie czytam za co chociaż i tak u mnie jest już właściwie skreslona, zawsze staram sie wybierać sprzedawców z samymi pozytywami lub b. małą liczba negatywów w stosunku do ilości pozytywnych komentarzy (wtedy analizuje te negatywy i stwierdzam, czy to jakis wazny był powód wystawienia takiego komentarza).

Gość gggrgr
jezu a ile tam kupujących w każdej aukcji ;/ ale sie kaski nachapali

Gość Tylko Sękata
jak kupowaliśmy to ona miała kilka negatywów - za długość oczekiwania, ale w opisie aukcji uprzedzała, że czas może się wydłużyć... A po chwili negatywy zaczęły się sypać.

Gość A, ona ma jeszcze dwa konta -
yustinne czy jakoś tak i światkacperka1 Na tych kontach identyczna sytuacja.

Gość shellby 28
ja tak kilka zabawek kupowalam i do dzisiaj nie dostalam, konto automatycznie zawieszane, jakbym zliczyla to z 500zł tak poszło, teraz tylko i wylacznie za pobraniem kupuje u ludzi ktorzy nie maja wiecej niz 5 negatywów

Gość 35 zł za przesyłkę
do Sękata - przecież napisałam, że jak kupowałam, to miała ledwie parę (mniej niż 10) negatywów i ponad tysiąc pozytywów. Kupuję na Allegro już kilka lat i jeszcze mnie takie coś nie spotkało!

hm, to bardzo dziwne, przeciez ta baba ma ogromną ilośc sprzedanych rzeczy, a niemal same komentarze negatywne...to nawet jak by na poczatku ktos kupil to juz po tych niewielu negatywahc widac, że cos jest nieteges, skoro baba pisala, ze czas sie moze wydluzyc to ludzie nie powinni sie czepiać i stawiac negatywow wiec juz to by mnie zastanowilo, ze cos tu jest jeszcze nie tak...czyli to, że nie odpisuje, nie oddzwania itd. Nawet jak sie czas oczekiwania wydluza ale mam kontakt ze sprzedajacym to czuje sie pewnie i jestem w stanie poczekac i nie wlepiam od rauz negatywa..

Gość kurcze kurcze
to na nie polskim ebay są lepsze zabezpieczenia :-0 płaci się przez paypal i jesli sprzedajacy nie wysyła przedmiotu zgłasza sie to ebayu , jesli sprzedajacy nie odeśle przedmiotu w ciagu do dni to paypal sciaga mu pieniądze z konta i oddaje kupującemu A poza tym taki sprzedajacy ma problemy

Gość kurcze kurcze
*nie odesle przedmiotu w ciągu 60 dni

Gość na allegro glupie jest to
że jak dasz komuś zasłużonego negatywa, to on ci sie na zlosc odplaci tym samym :O Kiedys zamowilam sukienke, miala byc nowa,a byla wyraźnie używana i jeszcze pobrudzona. Wystawilam negatyw, bo kontaktu z kobieta nie bylo. I w odpowiedzi dostalam rowniez negatyw.

Gość na ebay co.uk
tylko kupujacy moze wystawic negatywa, sprzedawca albo pozytywa albo nie wystawia komentarza i jeszcze nigdy nie mialam tam problemow z oszustami. 2 razy rzecz nie doszla,ale sprzedawcy mieli dowody nadania tylko nie chcialo mi sie z poczta uzerac bo to male kwoty byly

Gość ja nie wiem o co żal
ja jestem rzetelnym sprzedawca, a u mnie nie chcecie tak chętnie kupować jak u tej oszustki głupie koorwy :O Dobrze wam tak.