Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonica wprost z księżyca

Migrena

Polecane posty

Kto cierpi na migrene? Jak często macie napady ? Co zażywacie?

Gość cukierek kokosowy
ja mam, nie ma określonych odstępów czasu między jedną a drugą, atak trwa jakieś 4 godziny, nie biorę nic, męczę się ile musze i ide spac. sen jest najlepszy.

Gość cukierek kokosowy
noo migrena potrafi rozwalić człowieka. ja sobie nie wyobrażam jak moja ciotka cierpi ktora z migrea sie meczy przez 3 dni...

ja mam raz w miesiacu wtedy zazywam ketonal i na troche pomaga

Ja mam równo co 2 tygodnie ,boli mnie prawa skroń 2 dni mnie nie ma na powierzchni ziemi , zdycham wyje płacze i wymiotuje okropnie. Ostatnio wziełam sumigre -pomogło ,ale objawy były okropne wszystko mi dretwiało ,ale ból przeszedł ,teraz sróbuje Maxalt podbono duzo lepszy

Gość nie wiem co za jedna
niepamietam nazwy kropli na migrene,ale sa bez recepty i podobno skuteczne.

witam w klubie az nie chce mi sie myslec:( wczoraj caly dzien myslalam ze umieram:( a nawet nie moglam sie polozyc bo jestem sama z rocznym dzieckiem przez caly dzien :( do tego mam alergie na kwas acetylosalicylowy i jego pochodne i wiekszosc lekow przeciwbolowych u mnie odpada....a paracetamol to sobie mozna o kant dupy potłuc....

paracetamol i inne apapy nic nie pomagaja przy migrenach,te krople o ktorych pisalam,to jakas ziolowa mieszanka,osobiscie jeszcze nie mialam okazji wybrobowac,ale slyzalam od innych pochlebne opinie na ich temat.

oczywiscie,ze sie podziele wiedza,bo doskonale wiem jak sie cierpi przy bolach migrenowych,ja odpukac,juz dosyc dawno nie mialam ataku,ale w razie czego trzeba miec cos w apteczce,bo jak nastapi atak to czlowiek nawet nie jest zdolny do myslenia,wiec wysle pod wieczor meza do apteki,kupie sobie te krople i dam znac.

Gość aaac

Kupując w Niemczech za chyba dokładnie 7 euro coś takiego jak Clip mini inhalator czy jakoś tak podobnie nie spodziewałem się, że można mieć dobry inhalator za tak małe pieniądze. W Polsce to niemożliwe, a sprzęt rzeczywiście udrożnił mi nos pomógł przy przeziębieniu.