Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdury takie

To jeden wielki mit, że mężczyzna jest zdobywcą

Polecane posty

Gość bzdury takie

To jakieś bzdury że facet jest zdobywcą. Kompletne bzdury. Moje obserwacje z życia. Facet nigdy się nie zbliży do dziewczyny która stoi z boku albo ma własne życie, nigdy nie zbliży się do dziewczyny którą trzeba zdobywać, co do której trzeba się zebrać na coś więcej niż minimum wysiłku związanego z przedstawieniem się. Wygrywają te co same się kleją do faceta, co jadaczka im się nie zamyka i 24 na dobę suszą zęby. Wniosek taki. To kobiety są zdobywczyniami, a faceci to bezwolne stworzenia, którym generalnie wszystko jedno z kim się zwiążą, byle by tylko nie musieli kurwa nic robić.

Gość wspolczuje towarzystwa
nigdy nie lepilam sie do facetow, a wiecznie jacys sie kreca i nie wyobrazam sobie odwrotnej sytuacji

Gość wspolczuje towarzystwa
z ostatnim zdaniem moge sie po czesci zgodzic. moze tak zachowuja sie faceci, ktorzy olewaja to z kim sie zwiaza, byle poruchac;]

Gość Nadia076.blog.onet.pl
żkota rze opińe o facetah som tak otmienne. fiele osub myźli tak a inni inaczej... curz, to fżystko zalerzy od faceta, karzty trawia na inny typ bo tyle osobofoźći ile lóci. Posdrafiam :*

Gość bzdury takie
Nie będę się starać bo nie mam dla kogo. Faceci to cioty i tyle.

Po co cokolwiek lub kogokolwiek zdobywać jak wszystko jest na wyciągniecie łapki? Po co się starać gdy zarówno kobieta jak i facet biorą jak leci bo płeć przeciwna ani to wyzwanie ani wyjątkowość. Żyjemy w świecie gdzie wszystko mamy gotowe i podsunięte pod nosem, wychowujemy się w tym świecie i adaptujemy stając się powoli takim samym towarem jak "ifony", "ajpody", powiększone piersi czy "szejk z McOtylca". Nie zdobywamy jedzenia większym wysiłkiem niż fatyga do sklepu, nie zdobywamy wiedzy w pocie czoła tylko pomiędzy imprezami, i nie zdobywamy kobiety... A stwierdzenie ze kobieta jest zdobywcą jest dość niefortunne, wystarczy spojrzeć choćby na kafeterię i te "zdobywczynie" obudzone brutalnie ze snu z ręka w nocniku gdy "dorodny okazik" okazał się prześmierdłym truchłem susła ;)

Gość vffdfxgvfgvf
dzisiaj nie ma prawdziwych facetów oprócz mnie :classic_cool: za 200 lat ludzkość wymrze. kobiety są coraz bardziej płaskie, faceci zniewieścieli i mają impotencję :classic_cool: