Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia166

Nie odzywa się :(

Polecane posty

Nie wiem czemu skasowali mi temat? A on się dalej nie odzywa, wiem, może przesadzam i za bardzo histeryzuję no ale nigdy tak nie miałam :O zawsze faceci po spotkaniu pisali do mnie, a w trakcie wypytywali kiedy znów się widzimy. Z nim jest inaczej, bo naprawdę mi sie spodobał, ale ja jemu chyba nie. :( Nie bylo zadnej mowy o koljenym spotkaniu, a minely juz 2h kiedy to się rozstaliśmy, wiem ze to malo, ale gadalo nam sie tak fajnie ze myslalam ze odrazu cos napisze... Mowil ze jedzie do pracy, ale nie wierze ze nie mialby czasu napisac cos. I stoję w kropce bo nie wiem czy mu się podobam czy nie. Chcialabym napisac do niego, ale nie chce zeby sobie pomyslal ze gówniara sie podkochuje odrazu i robi nadzieje. Nie chce byc tez nachalna. Ale tak bardzo bym chciała wiedzieć co o mnie myśli i czy widzi jakieś sznase dla nas. Odezwać się czy poczekać do jutra, czy jak to rozegrać? :(

Gość Fafnoście
a Ty myslisz ze wszyscy kleniuchuja tak jak ty i nie maja nic innego do roboty jak adorowac smarkule? byc moze mu sie nie spodobalas i juz

Gość Daria Ch.
hejka :D mam do sprzedania kilka obrazów :) zainteresowanym wyślę zdjęcia ;) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. :) piszcie na 6336329 :)

Gość Daria Ch.
moje gg to 4336329 xD