Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MBM

RANKING NAJGORSZYCH PIELUSZEK - ;)

Polecane posty

Ale ja tu czegos nie rozumiem. Gdzie ona pierdzieli o cenach? To ty wciaz gadzasz o kasie i cenach pieluch. I chuj cie to obchodzi jakie pieluchy uzywamy. Pampersy mi odpowiadaja, stac mnie wiec je kupuje a tobie nic do tego. Ja tez mam to naprawde gleboko, ze ty zaopatrujesz sie w biedronce.

Gość sdasdasdssd
sraty więc stul pysk i się nie odzywaj ;) Ciągoto ;)

Gość :))fskajhr;si
wlasnie nie patrzysz co jest dobre tylko odrazu kupuje pampersy bo mnie stac! jak ci nie pasuje to sie nie wypowiadaj

Gość do :))fskajhr;si
ty jakas jebnieta jestes?? juz ci frustracja z powodu braku kasy rozum odebrala ???? mam wrazenie ze jestes jakas patologia co tylko na innych potrafi wskoczyc a samej dupy do roboty ruszyc juz nie bardzo!! nie masz szmato, to idz sobie zarob a nie oszczedzaj na dziecku dziadowo od siedmiu bolesci....

Gość sdasdasdssd
Odzywają się bogate i świętoje.bliwe qrwy, które się matkami nazywają :D

mam prace dobrze zarabiam ale idiotko nie bede wydawala kasy na pampersa bo to gowno i drogie inne pampersy sa tansze i tez sa dobre ,na dziecku nie oszczedzam ma wszystko jak zaplace 28 zł za dada lub inne to mi kasa zostaje jeszcze dodatkowo na zakupy dla dziecka

Gość sdasdasdssd
:))fskajhr;si szmaciary tego nie kumają ;)

no fakt

Hmmm, znacie jakies inne pampersy?? Pampersy sa tylko jedne, inne to pieluchy. A kolezanka powyzej kupuje inne pampersy. Gdzie takie sa?

Gość sdasdasdssd
Jak się ma kasę to się w dupskach przewraca :D Ciekawe ile paczek miesięcznie zużywają :D

pisze o pampersa firmie idiotko jebana

Gość no i tu widać
tak, tak mamuski za dyche, dobrze, że ja mam normalną. Nie ma to jak matka z klasą

Gość no i tu widać
jedna mądrzejsza, od drugiej jak ktos chce uzywa Pampers, a inny Dada, tylko dziwię się, że te co kupują w biedronce od razu z "pyskiem", na te co wolą pampersy...ogarnijcie się. A co do tetrowych, to policz ile używasz pieluszek dziennie, to teraz pomyśl ile by było tetrowych, ile prań, wody, proszku itp.....nic taniej

huggies!!! Teraz używam Bella i jestem z nich bardzo zadowolona!

jezus i wy sie matkami nazywacie????? poziom wypowiedzi ŻENUJĄCY :o co za plebs....

Gość taka ta czarna
Najgorsze to Happy i Pampers a najlepsze Huggis i Dada

Gość no takkkk
dziewczyny ,ale wy jestescie :-0 Nie pochwalia Dada to trzeba było się zemscić ??? :-0 Wyzwać od bogatych grubasów ?? :-0 Wiecie co z waszych wypowiedzi wynika np z tej : "jasne bzdura co ty piepszysz jak masz kase to kupujesz pampersa bo cie stac i mi nie wmowisz ze jak masz kase to pojdziesz do biedronki po dada jak ci bieda dupsko by sciskala to odrazu do biedronki po dada po tanie" lub z tej : "Albo by tetrowych używała " - ze wy tak naprawde chwalicie Dada , bo was nie stac na pampersy , a nie dlatego że są lepsze !!! Z waszych wypowiedzi od razu wypłynął jad , bo ona ma wiecej kasy ! I jakby nie miałą to by w Biedronce kupowała :-0

Gość tez mama aaahkducghdgckdljcv v
jejku, dziewxczyny! Ktos zapytal o najlepsze pieluchy, a wy tu jakas durna pyskowke uzadzacie. Moje dziecko ma uczylenie na Dada i Huggies wiec jestem zmuszona kupowac Pampers mimo, ze ledwo mnie na nie stac. Tak wiec dla mnie Dada do bani! najlepsze Pampers!

Gość no takkkk
albo te wypowiedzi : "dokladnie dada sa super ale mamusie kochajace pampersa z kupa kasy powiedza dada be" i następna : "dokladnie dada sa super ale mamusie kochajace pampersa z kupa kasy powiedza dada be" "ja mam za 55 zl 2 paczki Dada, a nie jedną Pampków " i następna : "dokladnie tetra poszla by w ruch ,ty glupia jestes za cene 1 paczki pampersa kupuje 2 paczki dada" i nastepna : "wiesz nie jestem dzieciakiem tylko matka ale to co ty piszesz to brednie zobaczymy jak kasa sie skonczy bedziesz biegiem zapiepszala po dada lub tetre w łape wezmiesz" i następna "wiesz nie jestem dzieciakiem tylko matka ale to co ty piszesz to brednie zobaczymy jak kasa sie skonczy bedziesz biegiem zapiepszala po dada lub tetre w łape wezmiesz i następna wypowiedz :"dokladnie a do tego drogie te pampersy jak ch*j !! wcale nie sa dobre a czy one tak nie odparzaja d**y to ci powiem odparzaja i to bardzo" i następna ":pampersy gora hehe jak ci kasy zbraknie to wlasna podpaske dziecku zalozysz lub szmate miedzy nogi" i następna : "Jak się ma kasę to się w dupskach przewraca Ciekawe ile paczek miesięcznie zużywają " itd, itd o co wam chodzi ? O to ,ze nie pochwaliła Dady czy o to ze ma wiecej kasy ? Bo zamiast pisac o pieluchach od razu zaczęłyscie ją wyzywac ???

Gość zezłościły sie bo chyba
bardziej chodzi o kase co ?sdasdasdssd i :))fskajhr;si ???

Gość a ile kosztują dada 3
bo piszecie ze 2 op 55 zł ale ile jest w paczce? ja stosuje pampersy i huggisy ale jak tak chwalicie dada to chętnie bym się dowiedziała ile wychodzi za sztukę,np pampersy 55-65gr, a huggisy 45-50 gr zależy gdzie jaka promocja:D. Jak dużo taniej to sie wybiore do biedrony skoro równie dobre albo i lepsze...

Gość truju76
kosztuja 28 zł

huggisy i belal były by ok, dyby nie były takie szerokie i twarde PAMPERS góra :) dla noworodka te z bawełną, drogie ale najlepsze. Nie spotkałam się z lepszymi pieluszkami, ale to tylko dla noworodka:)

Gość fdhreyh
dla noworodka kupowalam huugies a teraz maly ma 9 mies to dada kupuje dla niego idealne

Gość pieluszkowa mama
ja kupuję DADA lub GAGA w tesco są dla dziecka dobre....czasem też kupuję małej pampers ale też hagisy to zależy choc nie muszę oszczędzać wole dadę

dla mnie najlepsze to pampers premium care, bez zapachu, mięciutkie i super chłonne no i dla mojego dziecka dobrze dobrane rozmiarowo, bo normalne pampersy to 2 z amale a 3 za duze

Gość mamamamkacpertka
ja tam kupuje dada ,jak sie urodzil to albo bella albo huggies ale teraz ma 10 mies i dada mu odpowiada

uzywalam pampersow, sa faktycznie fajne a teraz kupilam bella happy, sa inne niz pampersy, twardsze, ale mala ani sie nie odparza, ani nic jej nie wycieka bokiem, ladnie chlona wiec tez mozna ich uzywac a sa faktycznie sporo tansze. dla noworodka uzywalam huggies newborn i tez sie spisywaly mimo , ze rowniez sa twardsze niz pampersy. Z dada nie korzystalam ale zapewne rowniez sprobuje. "Skoro nie widac roznicy to po co przeplacac":) Moge sobie pozwolic na pampersy ale nie mam kasy jak lodu wiec probuje tez tanszych opcji, bo zamiast na pieluchy w ktore dziecko sika i robi kupe i ktore zaraz ida do smietnika wole kupic drozsza, fajniejsza zabawke przy ktorej bedzie sie rozwijalo i bawilo przez dluzszy czas:) ale to tylko moja opinia;0 Gdyby moje dziecko reagowalo zle na tansze pieluchy trzymalabym sie pampersow, ale skoro tak nie jest..

Dla mnie najgorsze to dada i fifi oraz bella. najlepsze oryginalne pampersy (niestety bardzo drogie ) ihuggisy ktorych uzywamy juz od bardzo dlugiego czasu.