Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carmen14

Aqua Slim ;)

Polecane posty

Hejka próbowała któraś z was te cudo Aqua Slim? Ja stosuje od tygodnia i rzeczywiście działa. Straciłam 4 cm w biodrach i 2 w tali . Myślałam ze to bujda z tym działaniem tego specyfiku . Ale nawet moi znajomi zauważyli ze straciłam te centymetry. A i to nie jest reklama! Po prostu chcę wiedzieć ;p POZDROWIONKA

To nie jest reklama porostu na wcześniejszym forum nikt nic konkretnego nie odpisał wiec napisałam tutaj !!!

Nie mogę z tej reklamy, gdzie facet mówi "Akła flym" zamiast "slim" :D Pewnie specjalnie, przynajmniej zapada w pamięć Ciekawe ile tej Pani płacą za wypisywanie o tym produkcie gdzie się da :P

Znaczy kilka razy jeździłam na rowerze i chodzę na spacery z psem . A co do diety to od czasu do czasu zjem kanapkę z ciemnym chlebem i sałata serkiem oraz pomidorkiem ^^

Nic mi nie płacą. Droga Koleżanko Ja nic nie reklamuje! Chcę wiedzieć czy inni tez to stosują i jakie maja efekty! Jak Ci się nie podoba to nie pisz porostu!

Gość dwewrewr
był tu niedawno topiki o tym ze to nic nie daje, a pozatym kiepsko smakuje. idz reklamówko!

Nie widziałam takiego topiku wiec napisałam własny. A mi smakuje jak dla mnie ma słodkawy smak . I nie reklamuje niczego!

Hahaha, Carmen, weź już nic nie pisz :D Może kogoś jednak natniesz :P "Jest super. Ma super smak. Tylko w tydzień straciłam w chuj centrymetrów w talii i biodrach. Wszyscy to zauważyli. TO NIE JEST REKLAMA" :D

"od czasu do czasu zjem kanapkę z ciemnym chlebem i sałata serkiem oraz pomidorkiem ^^" No to nic dziwnego, że schudłaś :classic_cool:

Ja też będąc nastolatką dorwałam taką fuchę, że pewnej firmie miałam reklamować ich kosmetyki na różnych forach i portalach, oczywiście pisząc jako zwykły klient ;) Więc od razu poznałam o co chodzi ;) Teraz większosć firm ma takich pracowników, którzy wychwalają towar na forach jako zwykli konsumenci

Piszcie co chcecie . Ja mowie jak bylo. I nie pracuje w zadnej firmie reklamowej. Dajcie sobie na luz. Z reszta co ja sie bede produkowac .. Wyje**e mam na to ;p;p;p;p

Gość ffiieiefjifeef bidula
wiśnia na torciku - a gdzie znalazlas taką pracę i ile zarobiłas??

Nie martw sie nie zdmuchnie... Mam sie dobrze ;p I nie mowie ze to działa nie wiadomo jak i ze tracę nie wiadomo ile cm .. Tylko kilka ;;p wiec wiatr mnie nie zdmuchnie. ;)

Gość aska1415
zejdźcie z dziewczyny może faktycznie chciała tylko posprawdzać jak innym to idzie. Nie koniecznie od razu musi reklamować produkt a rzucacie się jak wyglodniałe sępy