Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowanaa onaaa

Problem z pracą

Polecane posty

Gość zdołowanaa onaaa

Błagam niech ktoś spojrzy na mój problem z boku. Otóż tydzień temu podjełam prace biurowa w pewnej firmie. Wiem ze powinnam się cieszyć że pracę znalazłam ale ja się po prostu męcze. Praca za biurkiem mnie wykańcza a w dodatku firma nie jest jakąs globalna tylko zajmuje sie produkcja materiałów ceramicznych. Ja jestem osobą która lubi podróżować, zmieniać miejsca itd. Boje się że po prostu nie wytrzymam i uciekne :(

Gość adesk23
W dzieisjszych czasach trudno o pracę więc kochaj to co masz. Jęsli naprawdę mało zarabiasz to uciekaj ...

Gość ale nie mylcie pojec
musisz zmienic prace. ja tez pracuje w biurze, sam fakt miejsca pracy mnie nie doluje, bo ja z kolei nie czulabym sie dobrze ciagle zmieniajac miejsce pobytu. wiem natomiast, ze nie jest to zawod, ktory mnie kreci wiec mecze sie okropnie. nie masz innego wyjscia - musisz szukac innej pracy jesli czujesz ze tam gnijesz

Gość zdołowanaa onaaa
Dzieki za zrozumienie, dołuje mnie tez fakt że jest to jakies podrzedne przedsiebiorstwo, mało znana firma. Wiem co chciałabym robić i gdzie ale strasznie trudno się przebić a co coś zyc trzeba, ale co to za życie