Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana1234

natręt!!!Pomocy

Polecane posty

Gość zdesperowana1234

Mam takiego pecha że najgorszy przygłup w szkole się we mnie zakochał. Żeby był chociaż trochę przystojny a to jest najgorszy pasztet. Patrzy się cały czas na mnie, bez przerwy zagaduję do mnie mimo że mu powiedziałam że nie mam ochoty z nim rozmawiać. Jak idę korytarzem prawie zawszę mówi mi komplement. Jak kończę później zawsze czeka na mnie przed szkołą i natrętnie próbuję ze mną porozmawiać tak samo jest na przerwach. Musiałam zablokować go na gg i zmienić numer telefonu który mają tylko moje przyjaciółki bo nie dawał mi spokoju. Co zrobić żeby dał mi spokój?

za rok czy dwa, gdy pójdziesz do gimnazjum, poznasz nowe towarzystwo i natręt sam zniknie :P

Gość jak masz jakiegos dobrego
jak masz jakiegos dobrego kolege najlepiej przypakowanego to powiedz mu zeby go nastraszyl i powiedziala ze dostanie wpierdol jak sie nie odczepi. banał ale skuteczne

Gość zdesperowana1234
gimnazjum mam za sobą od roku. trudno w to uwierzyć ale to dzieję się w LO!!!!!!!!!!!!

Gość bardzo trudno w to uwierzyc

Gość Bell z kawą
jasne. A on dostanie wpieprz..i tak się nie odczepi:) Znajdz sobie faceta.:)

Gość Bell z kawą
jak jestes wolna..to on mysli, ze ma szanse.. Musisz miec faceta:) I byc zajęta:)

Gość zdesperowana1234
bell z kawą masz jakiś konkretny pomysł???????? kochani pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość musze mu przyznac racccjee
chyba masz kurwa teraz wakacje wiec wypierdalaj

a ja na Twoim miejscu po prostu bym sie do Niego nie odzywala ani slowem. Jak cos do Ciebie mowi to udawaj ze nie slyszysz. Traktuj go jak powietrze to mu sie znudzi. Dlugo to trwa?