Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama12345

Życie...

Polecane posty

Gość Kama12345

Tak sobie pomyślałam, że bez sensu to moje życie.....mam 27 lat..skończyłam beznadziejne studia - historia...od 3 lat jestem asystentką w pewnej firmie...zero rozwoju...skończyłam raptem jeden kurs...zarabiam 2000 mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w małej mieścinie gdzie nic się nie dzieje....za kilka miesięcy wychodze za mąż..ale perspektyw na coś więcej nie ma... Cholera...

Gość fiziamizia
ech , dziewczyno .zębym ja byla na twoim miejscu .... żebym miała tyle lat co ty ...... rozmarzyłam sie :)

Gość fiziamizia
weirz mi - perzyjdzie czas ,ze z nostalgia wspomisz te dni .

Gość Kama12345
oj tam do wisielstwa od razu..wygadać się chcę..i może kopa w dupę solidnego dostać!!

Gość Kama12345
fiziamizia Może i masz racje!!!! Casami sama siebie nie do końca rozumiem...pracuję 40 godzin tygodniowo..nigdy nie biore pracy do domu!!!wszyscy mówią, że powinnam się cieszyć...bo żadnej presji..targetów do zrobienia....ale...ja się w ogóle nie spełniam w tym co robię!!!

Gość Kama12345
No i at wredna suka ma racje..... wegetacja....przychodzę do domu o 15...robie obiad siadam przed komputerem, telewizorem.

Kama12345 poruwnaj moje zycie z moim mam 26 lat nie mam dziewczyny nie mam pracy mam coprada 3 znajomych ale widuje ich raz na pol roku nie mam swojego zycia kto ma lepsze zycie ja czy ty

Gość vffdfxgvfgvf
Ble ble ma najbardziej przejebane :classic_cool: 0 dziewczyn, 3 kumpli, 2 Ręczkowskie Reginy, 0 kasy, 0 prawa jazdy, 0 samochodów. Zerowe życie :D :classic_cool: