Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona.........

mialam dzis dostac okres....

Polecane posty

dwa tyg temu brzuch mi urosl do chyba max rozmiarow. pobolewa mnie w dole brzucha....ale nic sie nie dzieje...! wiem ze moge jeszcze dostac, w koncu to jeden dzien ale gdy mialam dni plodne czy tez nie, kochalam sie z moim facetem do konca bez zadnych zabezpieczen. Nie robilam zadnego testu ale czy jest mozliwa ciaza??

Gość zaprawdę prawdę wam powiadam
i szukasz odpowiedzi na ten problem na forum? no k00rwa, idx po test, do gyna a nie pytaj sie na forum, co my koorwa, wrózki? na 50% masz, na 50% nie masz i speerdalaj

Jeżeli współżyłaś bez zabezpieczenia to ciąża jest możliwa , biegnij po test zrób i będziesz wiedzieć na czym stoisz

dzieciaki....won na zewnatrz bo nic oprocz wulgaryzmow z siebie wykrzesac nie potraficie!......... Pytanie jest do tych ktore moze "zrobily" jak ja albo maja wieksze doswiadczenie oprocz przeczytaniu paru artykułów nt zabezpieczania.....

tylko czy test pokaże prawde....?.......w koncu to tylko 1 dzien spoznienia.........

Gość o matko i córko!!
jeden dzien ci sie spóznił i taka panka!! w pierwszym miesiacu ciazy brzuch nie rosnie w ogóle nic nie widać dopiero po paru tygodniach widać ciąze....przed tymi dniami w organizmie nastepuje zatrzymanie wody w organizmie u nie których kobiet nawet wzdęcia...to mija gdy skonczy sie okres...a jesli sie bojsz ze jestes w ciazy to zrób test nie ma co czekac i sie stresować....

No do czegoś te testy służą przecież., jeżeli wątpisz w test to idz do laboratorium i zrób test z krwi lub udaj się do ginekologa

Gość o matko i córko!!
nie wazne ile dni ci się spóznia do zapłodnienia dochodzi w ciagu około trzech dni od bara bara bez zabezpieczen i do konca... jesli jestes to i tak pojawi sie ta druga kreska...

jakas aluzja [zgłoś do usunięcia] Artefakt_Diabła ???????????????????????????????????????? czy tylko pokazujesz ze siedzisz caly dzien na kafe?? :O

Gość Prażynka_87
nie martw się;) nie panikuj:) test cie nie oszuka - na ulotce bodajże pisze że możesz zrobić już w pierwszym dniu oczekiwanej miesiączki.....czy jakoś tak....

Gość Rocia
Zaniepokojona- miałam jak ty. Test można zrobić już w dzień planowanej miesiączki. Ale z tego co piszesz, twoje objawy bardziej wskazują na zbliżający się okres niz na wczesną ciążę;)

Paryzanka.....DZIEKUJE za konkretna odpowiedz:-)

PRAZYNKA:D przepraszam za pomylke;-)