Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petunia7676767

Czy mozna prac buty trekingowe w pralce?

Polecane posty

Gość petunia7676767

Witam!! Dzis kupilam w lumpie buty trekingowe prawie ze funkiel nówka - niesmigane:)i to za 12,50 (w sklepie 300). Chyba pani sie nie znala...i dobrze. Czasem przejde sie do lumpu i cos sie nieraz trafi. i sie trafilo. nie wiem tylko czy moge je wyprac w pralce. chodzone - nie chodzone, ale z lumpu. normalnie to bym sie nie porzejmowala, ale sa piekne - i do tego skorzane. boje sie tylko jakiegos grzyba czy cos w tym stylu:P a w pralce mam taki program do prania welny (zimna woda). A jesli moge to czy dodac np. plyn do prania welny czy nic nie dodawac?

Gość nie wiem co za jedna
mimo wzystko lepiej je wyczysc,skora albo sie skurczy albo rozwlecze,zrob letnia kapiel z dodatkiem sody oczyszczonej,i w czysc szczoteczka,potem zrob czysta wode z soda i wilgotna szmatka dobrze wycieraj,to z powodzeniem wystarczy,a soda dezynfekuje i zibija wszelkie zapachy.

Gość petunia7676767
moj maz pracuje w pogotowiu i ma cos takiego do psikania co zabija wszelkie bakterie i grzyby. to wystarczy??

Gość nie wiem co za jedna
no to jeszcze lepiej,wyszoruj szczoteczka z niewielka iloscia detergentu a potem tym srodkiem wypsikaj i wycieraj sucha szmatka.

Gość petunia7676767
wilkie dzieki za szybka odpowiedz. ja juz chcialam je wrzucic do pralki. i pewnie bym tak zdrobila gdyby nie Twoja podpowiedz:) dziekuje Ci slicznie :D