Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iooooom

Jestem gruba a nic nie jem

Polecane posty

Gość iooooom

Jem bardzo mało, jeżdzę na rowerze a mimo to mam wały tłuszczu,już mi wrzody wyszły od niejedzenia ale nie chudnę, nie mam już siły, wystarczy że zjem coś więcej to wyglądam jak słoń

Gość Alvaro Mariano
ach te nocne wypady do lodówki:classic_cool:

Gość Altec Lansing
Nie chudniesz właśnie dlatego, że nie jesz. Wiem, że brzmi niedowierzająco, ale to prawda. Po prostu organizm magazynuje tłuszcz na zapas. Jak zaczniesz odżywiać się regularnie, to Twoje problemy z wagą znikną. Ja miałam identycznie. Ciężko było się przestawić na to, aby systematycznie jeść, ale udało się i wreszcie waga pokazuje jak kilogramy idą w dół :)

Gość iooooom
ciekawe czy byś przeżył np. na trzech kanapkach z pomidorem, dwóch łyżkach ryżu i kawałku ryby dziennie. Wy faceci tak nie tyjecie, co najwyżej brzuch wam trochę wywali, nie tyją wam nogi, ręce.

Gość to opuchlizna głodowa
:P

Gość Altec Lansing
Głodówka nie jest sposobem na odchudzanie. Rozreguluje Ci tylko organizm i niestety więcej z tego szkody jak pożytku. Wrzody leczysz? Bo trzeba trzymać dietę... Regularnie jeść plus trochę ruchu - nie ma możliwości, żebyś nie schudła.

Gość iooooom
z hormonami w porządku, najgorsze że jak zaczęłam intensywniej ćwiczyć to anemia mi wyszła, gruba i anemia w dodatku nic nie jem, paranoja jakaś

Gość nie wiem co za jedna
zle robisz,owocow i warzyw mozesz jesc do woli,wez sie za zdrowe jedzenie w malych porcjach ale 4-5 razy dziennie,w taki sposob jak teraz to jeszcze sie wpedzisz w jakas chorobe. Wybieraj taka zywnosc,zeby organizm sie odzywial a nie magazynowal tluszcz.

Gość iooooom
z tym jedzeniem często to nie jestem taka pewna, zjesz mało to cię ssie, żołądek się wkurwia i robią się wrzody natychmiast, o wiele lepiej się czuję jak zjem do syta raz i wtedy już nie jestem głodna cały dzień

Gość skrobanka, aborcja, gwałt
Można jeść i pić co się chce i ile się chce ale trzeba przepalać kalorie!

Gość Altec Lansing
Syte to ma być śniadanie. Reszta posiłków ma być lekka. A jak Cię ssie w żołądku, to zjedz jabłko lub napij się wody. Głód da się oszukać. Z tego wrzody się nie robią. Robią się z tego, że się nic nie je, lub je nieregularnie. Tak jak jest w Twoim przypadku. Zaczniesz się odżywiać normalnie = waga się unormuje, zacznie spadać. I wylecz te wrzody, bo one nie znikają :P

Panie i Panowie, to historyczna chwila. Z największą przyjemnością oświadczam, że właśnie wynaleziono Perpetum Mobile.

Gość kshvchjk
nie dość, że grube to, to i głupie jak but

Gość sffsfs
na pewno cos jesz . Nie wierze ze nawet kromki chleba nie zjesz . Gdybys nic nie jadla to nie bylabys gruba