Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenna 23

jestem z facetem który jest nerwowy,co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość marlenna 23

Strasznie sie zakochałam w facecie i jesteśmy ze sąbą niecały rok. Chodzi o to ,że czasmi jest niemiły dla mnie, w otoczeniu uchodzi za chamskiego.Nie było przemocy fizycznej ale mówi przykre rzeczy i nie wiem do czego on zmierza.Przecież po takim czymś można odejść jesli mnie obraża.Bluzga, niszczy mnie a później tęskni za mną albo dzwoni do mnie i jest szczęśliwy że mu wybaczyłam. Otoczenie też miała z nim nieprzyjemne scysje, podejrzewam że może ma coś z emocjami . Nie jest dresiarzem :-O Jest facetem z wyższym wykształceniem i jest oczytany.

Nie jest dresiarzem Jest facetem z wyższym wykształceniem i jest oczytany. to skoro tak wygląda z wyższym i oczytany to wymień go na dresiarza:P

Gość skrobanka, aborcja, gwałt
Psychopata albo ma charakteropatię . . . rzuć go jak najszybciej póki się nie ożeniliście - zakończyłoby się to wszystko interwencją Policji!

Gość marlenna 23
psychopata ?...bez przesady

Gość marlenna 23
w łóżku nam jest cudownie :-O

ja też jestem nerwowa i to strasznie! czasem wpadam w taki szał, że drę się na faceta, wyzywam itp. ale on o tym wie i całkowicie to olewa. i za chwilę już jest ok. Jesli Ci na nim zależy o nie masz innego wyjścia jak tylko to olać

Gość lucyrouge
Wydaje mi się że brak Ci pewności siebie, baa jestem tego pewna. Nie możesz dłużej tego tolerować! Działaj i nie pozwól się zniszczyć. Pomoże Ci w tym szkolenie takie jak to http://www.mentalway.pl/wydarzenia/?event_id=28P.S%3A Zapisz się jak najszybciej. Ja dzięki temu odnalazłam siebie w moim zagmatwaniu, pozbyłam się doła, i omijam toksycznych złych ludzi. Zrób to dla siebie ! Koniecznie ! Jeśli chcesz więcej informacji pisz na maila.

Gość marlenna 23
własnie myślałam o tym ,żeby to olewać obraża mnie a mnie kocha nie wiem , może jest wybuchowy

Gość ssasdaagasgafsd
Kochankaaa ksiedza smutna 888 hahahaha jestes niezle uposledzona psychicznie, skoro temu biednemu człowiekowi robisz tyle stresu. niezle masz pod kopułą nasrane.