Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysia Urwisia

Ból jajnika

Polecane posty

Gość Mysia Urwisia

Witam! Od ostatniej owulacji, to już jest miesiąc ponad pobolewa mnie prawy jajnik ( owulacja była z niego), bolą też piersi. Najpierw bolały przy dotyku po bokach, pózniej nastąpiło krwawienie ale w postaci 5cio dniowego plamienia a jajnik i piersi nadal bolą beż przerwy tylko, że z piersiami jest teraz tak że bolą od środka przy dotyku po bokach już prawie wcale a jajnik w dzień jest bardzo słabo odczuwalny a wieczorem się nasila i przy siedzeniu jak jestem schylona. Proszę napiszcie czy to może być coś na jajniku? Ciąża? Chciałabym uzyskać poradę a wizyta u ginekologa dopiero za tydzień. Pozdrawiam cieplutko

Gość paulina....................
HEj a ja jestem na 99% pewna ze to torbielka jajnika ja mam identyczne objamy. kluje mnie jajnik kluje bardziej jak chodze do ubikacji itp kluje jak siadam.. poszlam do lekarza i po dopochwowych usg stwierdzil 4 cm torbiel kazal sie nie martwic i kontrolowac. Powiedzial ze powinna sama zniknac ale teraz zaczyna mnie polec drugi jajkik i cos czuje ze mi sie druga zrobila :( dodam ze przestalam brac pigulki i zaraz w nastepnym cyklu sie zrobila jedna o potem druga