Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yytrtrt

komorowski smial sie z ofiar katastrofy

Polecane posty

Gość fenia19
ja wiem ze komorowski to jest taki ala tusk i napewno nigdy bym na niego nie zagłosowała,

Gość fenia19
ten link nie działa!

Gość jdjshduyyuywueqie
a moherki PIS-u beda teraz na sile argumentow szuklac bo coraz blizej 2 tury a jakby emocje juz po zalobie opadly i nie ma na czym kampanii budowac! TO NIE JEST FAIR!!!! tam tez zgineli z PO i z PSL-u i jakos inni poslowie nie nawiazuja juz do tego w kazdym swoim przemowieniu, kurcze tak sie nie robi!!!! rodziny ofiar jeszcze odszkodowan nie dostali a Marcia juz miliony na koncie ma, czemu o tym nie mowicie?????? I BEDZIECIE SIE CZEPIAC czego popadnie bo Jarek jakby przygasł....żal..

Gość baaaardzo ciekawe
może w tamtym momencie mrówka go posmyrała po jajku? Od razu "się śmieje"!!!! :-O

Gość nie ufam JK
badzmy uczciwi, Bronek nie jest marzeniem ale zaufac Kaczorowi ktory dziala pod maska przyciszonego liska i w dodatku jedzie na emocjach po Smolensku to juz szczyt naiwnosci!! przeciez ONI juz byli u wladzy i co? wszyscy juz zapomnieli jak bylo za PIS-u?? co wyrabiali i jaka zla atmosfera szczucia wzajemnego i gry na haki byla? oni sie sami w srodku wygryzali!! a Lech? Jak bylo? przy calym żalu po wypadku...na Boga, ludzie wstydzili sie takiego prezydenta a teraz chcecie tego samego?? z mala roznica- nie ma kobiety i rodziny do ocieplenia wizerunku! ja nie chce takiego reprezentanta ...Polska znowu bedzie zaściankiem.....i nie wtykajcie mi ze patriotyzm, ze Polska ...na potrzeby wyborow to i jeszcze powiedza ze sie angielskiego nauczyl i włada nim płynnie rozmawiajac na szczycie z głowami tego świata!! BZDURA!!

Gość trzeba obejrzeć cały filmik
jak zobaczył Tuska i usmiechnął się w czasie rozmowy z nim. I robic z tego stopklatkę i mówić że chichotał nad trumnami to już trzeba całkiem mieć nierówno pod sufitem!!!!

Gość ale ty glupi jestes!!
a ty co? nigdy nie mowiles o JEDNYM smiejac sie z czegos a w tym czasie robiles cos INNEGO ?? jezu ...pozory myla..czasem ktos sie chwieje bo jest chory a wszyscy ze pijak co za narod!!!!