Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skarbonka.1983

Ciąża

Polecane posty

Cześć wszystkim. Zajrzałam tu ponieważ szukałam odpowiedzi na "to" pytanie. Ostatnią miesiączkę miałam 1 czerwca potem przytulanie :-) i mniej więcej w ubiegłym tygodniu zaczęłam odczuwać bóle w podbrzuszu, nie trzymam moczu, cały czas mam mokro (upławy) moja skóra czarnieje od metalu (choć do tej pory mogłam nosić każdy złom) itd... Staramy się z mężem o dziecko już prawie 3 lata. Nigdy nie działo się ze mną nic podobnego, dlatego zastanawiam się czy może tym razem... Bóle ustąpiły po kilku dniach i inne objawy też. Nie robiłam jeszcze testu. Poczekam do lipca. Doskonale znam te rozczarowania, nadzieje itd. Lekarz mówi,żeby sobie odpuścić i jeśli któraś z Was może mi podpowiedzieć jak to zrobić TO BARDZO PROSZĘ O POMOC. Jakoś nie mogę sobie tego przetłumaczyć. Wzruszyło mnie ciepło i serdeczność tego forum :-) coś pięknego :-) Będę tu od dziś stałym gościem :-)

Gość WIMA
no kochana jak od przytulenia zaszłaś w ciążę to tylko pogratulować :p

Gość Nic mi sie nie podoba
"Wzruszyło mnie ciepło i serdeczność tego forum" Nie wierze :D

Gość derepetire
Jak ja kocham te infantylne okreslenia, jak w przedszkolu :D "przytulanie" co to qrva jest przytulanie? Od tego chcesz zajść w ciążę? Jesteś jak rozumiem dorosłą osobą, pisz więc "stosunek", "seks". Co w tym wstydliwego czy wulgarnego? Tylko w Polsce jest możliwa taka zaściankowość :O Wybacz, że zaburzyłam Twój obraz tego wspaniałego, cieplego forum :classic_cool: