Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Etamint

Jestem w ciązy, nie mam objawów?!

Polecane posty

Gość Etamint

przedwczoraj i dzis zrobilam testy, oby dwa pozytywne, wizyta w poniedzialek, z moich obliczen wynika ze bylby to przynajmniej 11 tydz, nie mam zadnych objawow, oprocz ciągniecia brzucha i powiekrzonych piersi(nawet brodawki nie sciemnialy), sa delikatne mdlosci, ale nie wymiotuje, nawet mnie nie zbiera... poza tym mialam 2 okresy... nic juz nie rozumiem az sie boje...:(

Gość Etamint
mdłosci praktycznie nie zauwzam, gdybym nie zrobila testu pewnie nie zwrocilabym uwagi

Gość Etamint
dla jasnosci(bo ktos zapyta - mialam okres po co testy) okres sie spoznil, a drugi przyszedl za wczesnie, i był zupelnie inny....

spokojnie;) ja jestem teraz w 30tyg. ale tez jak dotąd mało mi sie ciąża dała we znaki- ok. 10 tyg. miałam lekkie mdlości i wrazliwośc na zapachy- ok 14 tyg. minęło i do teraz spokój. synus na razie rozwija sie prawidłowo.piersi prawie wcale nie bolały. ciesz sie ;)

Gość Etamint
no wlasnie!piersi tez mnie nie bolą!ale mnie nawet na okres piersi nie bolały nigdy!

to nie martw sie tzlko ciesy. niekzre dyiewcyznz strasynie cierpia a inne nawet nie wiedya ye sa w ciz+a yebz sie uspokoic idy do gin.

Gość do autorki..
gratuluje Ci.. niczym sie nie martw. . wyobrazam sobie Twoje zdziwienia jak zobaczylas wynik testu..przeciez milalas 2 @ !! i ile one trwały i jakie one byly?

Gość Etamint
no wlsanie bardzo dziwne...tzn dla mnie dziwne, znam swoj organizm, wiem kiedy mam miec okres, i jak on wyglada i ile trwa, pierwszy spoznil sie 7 dni, zaczal sie 4 dniowym plamieniem i trwał pozniej 4 dni, bardzo silen bole i duze skrzepy(czasami je miewam, ale nie az takie), a drugi, trwał 6 dni zero skrzepow, zero bolu, czysta krew.

Gość Etamint
najbardziej dziwilo mnie to spoznienie bo mam regulrane cykle 29 dni, ale wspolzylam bez zabezpieczenie(przerywany w dni plodne) a ten dri przyszedl o tydzien z awczesnie. i zrobilam test bo mnie czasem mdli, ale najbardziej to ciagniecie w brzuchu PO!!okresie mnie zdziwilo

Gość do autorki..
o rany... ja nie pytałam złosliwie.. :) jestemw wszoku.. bo to doszcdlugie mialas te @..a pytam bo ja ostatni @ mialam tylo trzy dni..i byl skąoy ale był wiec testu nie robilam

Gość do autorki..
ahaa... no rzeczywiscie malo spotykane..idz na bete to sie okaze ktory to tydzien

Gość Etamint
ja juz sama nie wiem... moze te testy wyszly zle... jeden popoludniu, drugi z porannego... nie wiem co myslec, moze ktos jeszcze cos powie?

Gość do autorki..
testy w tą strone sie nie mylą.. albo rzeczywiscie jestes juz w tak dalekiej ciąży albo zaszlas w ost cyklu o ile jest taka mozliwosc..ale skoro testy dwa robione o roznych porach wykazaly ciaze to sie nie mylą objawy tez masz książkowe

Gość Etamint
objawy??no wlsnie mowie ze nie ma prawie zadnych!O_o

Gość Etamint
zarowno w maju jak i w czerwcu wspolzylam 2 razy bez zabezpieczenia, przeywane w dni plodne

Gość do autorki..
"nie mam zadnych objawow, oprocz ciągniecia brzucha i powiekrzonych piersi(nawet brodawki nie sciemnialy), sa delikatne mdlosci," a to co niby jest?? :)

Gość do autorki..
to wystarczające dolegliwosci jak na poczatek ciaży..co ty bys jeszcze chciala? niekazda ma mdlosci i wymiotuje..

Gość Etamint
:D no ws umie, ale tyle sie naczytala, ze zgaga, ze wymioty caly dzien, ze bole glowy, bole piersi, ciemne brodawki...ze cośtam... a ja nic praktycznie... czuje sie normalnie, tylko ciagnie mnie w brzuchu i delikatnie mdli, ale tez nie od razu po posilku.

Gość do autorki..
widzisz :) pamietaj ze kazda ma inaczej.. ja jak bylam w ciazy czulam sie dokaldnie jak ty.. :) wiec ciesz sie tym!

Gość Etamint
tez cie tak ciagnelo w brzuchu? a mialas okresy?

Gość Etamint
up

Gość Etamint
up

Ja jestem już w drugiej ciąży i nie miałam żadnych mdłości, zgaga i ciemne brodawki to raczej trochę później występują. A nawet bym powiedziała, że dużo później ;) Także gratuluję! No chyba że to nie jest dobra wiadomość?

Gość Etamint
sama nie wiem czy dobra:D ojciec dziecka jeszcze nie wie...lubimy sie, ale nie jestesmy razem, ale jestem dobrej mysli!:D a taaaaki faaacet mmmm!:)

Gość dffd
a czy w ciazy zmieniaja sie smaki ? bo kurcze cos mi kawa nie smakuje ,jakasa taka dziwna...

Gość Etamint
podobno sie zmieniają!:D ja wypijalam zawsze hektolitry kawy, z mlekiem co prawda, tak lubie smak kawy! i teraz nadal mi smakuje i wrecz ograniczam od jakiegos czasu na sile, bo sie troche boje kawe w ciazy...

Gość Etamint
i znowu to ciągnięcie w brzuszku:) wyczuwam je zwłaszcza wieczorem.