Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

temka

botoks

Polecane posty

Przeczytałam ostatnio kilka artykułów na temat działania botoksu, min. http://www.mobilnekobiety.pl/styl-zycia/zdrowie-i-uroda//zobacz/zycie-na-botoksie-eliksir-mlodosci-czy-zgubny-nalog/ i zastanawiam się czy warto zdecydować się na zastrzyki z botoksu. Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia. Dobre, czy raczej te z was, które się zdecydowały żałują?

ja akurat wypełniałam zmarszczki kwasem hialuronowy, ale koleżanka korzystała z botoksu. Robiłyśmy zabiegi w tym samym Gabinecie, więc mogę Ci zdradzić parę sekretów jak to wyglądało;) Korzystałyśmy z usług Gabinetu NewU, bo pracuje tam dobry lekarz, którego nam zresztą polecono. Jeśli chodzi o botoks, to koleżanka po zabiegu wygląda dobrze, nie ma sparaliżowanych mięśni twarzy, przed czym niektórzy przestrzegają. Faktycznie zmarszczek tak nie widać, a efekt utrzymuje jej się już czwarty miesiąc. U mnie z kolei po kwasie wystąpiła delikatna opuchlizna, ale zeszła po dwóch dniach. Wyglądam normalnie, nie jestem nienaturalna czy "napompowana", czego też boi się wiele osób. Zabieg nie bolał, trwał może ponad pół godziny (razem z konsultacjami). Za 1ml płaciłam 800zł, a koleżanka za botoks płaciła 600 zł. W newU mają jeszcze taki fajny zabieg na cienie pod oczami, light eyes ultra: http://newu.pl/light-eyes-ultra-2/. Polecam bardzo, niedrogi i bardzo pomocny przy opuchliźnie, podkowach, cieniach i obrzękach pod oczami.

Gość 565ytuyiuyi
o boże co za kretynka, jaką kryptoreklame robi, odświeża tematy sprzed kilku lat o zmarszczkach itp :O glupia krowo i tak ci ani botoks ani kwas hilaurowy nie pomoże, i tak sie zestarzejsz i umrzesz, a na koniec nawet zężrą cie ochydne robale ":O