Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zazdroszcze nikomu

Kolezanka mi zazdrosci i mam juz tego dosc!

Polecane posty

Gość nie zazdroszcze nikomu

brak slow juz normalnie na moja znajoma. wiem ze zerwe z nia kontakt. Zaczelo sie od tego jak razem zaszlysmy w ciaze (ona 4 msc po mnie), ja chodzilam do lekarza prywatnie, ona panstwowo i kpila ze marnuje kase. Ja uzywalam roznych kosmetykow ona niczego i w kolko powtarzala ze dupa dla mnie wazniejsza chyba od dziecka. Kiedy nasze dzieci zdrowe przyszly na swiat ona kupowala uzywane ubranka, wozek, lozeczko. Ja nic do tego nie mam ale wolalam nowe i ona tez mowila ze kase marnuje. Kiedy wrocilam do pracy po macierzynskim mowila ze ciagnie mnie do kasy, ale teraz przegiela. Wybieramy sie w te wakacje do Hiszpanii i jak to uslyszala to powiedzila ze wstydu nie mam ze tyle kasy wydaje na 2 tygodnie pobytu, ze jej mnie zal ze nie umiem wakacji z poltorarocznym dzieckiem na wsi spedzic. Prawda jednak jest taka ze my z mezem dobrze zarabiamy a im sie nie przelewa i chyba na mnie probuje wyladowowac zlosc bo mam wiecej. Nie wiem czy wszyscy tacy sa ale wiekszosc ludzi mniej zamoznych zawsze tak sie zachowuje, tez to zauwazylyscie?

cóż normalka my dwa razy byliśmy w egipcie na wakacjach i teraz niema osoby w pracy która by sie niepytała gdzie tym razem lecimy , ale tak juz jest

Gość zerwij z nią kontakt
Po co ci ktoś kto cały czas zazdrosci , nie umie się nawet pochamowac w komentarzach , jest toksycznym i fałszywym przyjacielem Niektórzy jak zazdroszczą to chociaz nic nie mówią , a ta nie dosć ze wredna to jeszcze bez kultury

Gość dftgykjl
Ma kompleksy i Ci zazdrości więc dlatego tak Cię krytykuje. To toksyczna znajomość. Jeśli aż tak bardzo Ci nie zależy to zerwij z nią kontakt

Gość jtjyjtjtj
Ja to cały czas przerabiam szczególnie z taką jedną głupią babą... Mieszkamy za granicą i tak się składa że to do polski na wakacje przyjeżdżamy i za każdym razem tak ona stęka. Jak mieliśmy wyjechać i ona się dowiedziała to do aszego wyjazdu tak nam go obrzydzała, stękała jak to za granica mieszkać źle, że tam nas zamordują bo sami zwyrodnialcy za granicami są. Komentowała ceny i wszystko co możliwe chociaż nigdy w życiu tam nie była, w ogóle nigdzie nie była bo nawet ją na wynajem jakiegoś domku w polsce nie stać. Teraz przyjechaliśmy i znów to samo tylko że już się nie udaję tej zazdrości. Powiedziała że sprawiedliwości nie ma na świecie bo ja mam 2 dzieci, mieskzam za granicą i mnie stać na wiele rzeczy a ona ma tylko jedno dziecko i bieduję aby przeżyć do następnej wypłaty. Nachodzi moich rodziców i też im stęka jak to ona ma źle a ja mam za dobrze, że powinnam żyć w polsce i też powinnam nie mieć co dać dzieciom jeść. To jest straszne co zazdrość robi z ludźmi. Zanim wyjechaliśmy to była naprawdę fajna osoba, tylko potem taka zołza się zrobiła.

Gość amelka-mała
to ja od swojej bratowej odczuwam inny rodzaj zazdrości. My żyjemy skromnie i przez cały rok odkładamy aby na wakacje wyjechać przynajmniej na tydzień z dziećmi. A moja bratowa ma wszystko, mój brat bardzo dobrze zarabia, ona siedzi w domu i jej głównym zajęciem jest robienie wg mnie zbędnych zakupów (ale to ich sprawa i mnie to nie obchodzi) a jak tylko przyjdzie do nas i zobaczy że córce kupiłam coś nowego to mimo że jej córka ma np. 5 podobnych rzeczy to i tak następnego dnia leci i kupuje to samo (oczywiście muszę jej powiedzieć gdzie daną rzecz kupiłam) A jak dowie się że gdzieś wyjechaliśmy czy to na wakacje czy tak na dwa dni to potem potrafi nie odzywać się do mnie, a do swego męża a mego brata jęczy że wszyscy jeżdżą i są biedni a oni tacy bogaci i nigdzie przez 15 lat bycia razem nie byli na wakacjach. Tak więc rodzaje zazdrości są różne nie tylko biedni zazdroszczą bogatym jak widać.

Gość kajdkdjssaf
Bo w przypadku wyżej ci bogaci mają kasę, ale nie mają co robić i co z nią zrobić :o Nie mają pomysłu na życie i dlatego zazdroszczą tobie. Tej, która nie ma za dużo, a wie gdzie wyjechać i co fajnego kupić dzieciom :o

Gość ulaska
jtjyjtjtj- po co sie w ogóle z nia zadajesz / jak przyjezdzacie to nie spotykaj się z nią Skoro jej tak zle i cięzko niech sama wyjedzie ,a nie jęczy ze nie ma I cieszyłaby się jak ty bys tez nic nie miała :-0 amelka-mała -ludzie sa naprawde dziwni Twoja szwagierka wie ,ze oszczedzacie ( chyba wie , bo moze mysli ze jestescie bogaci ) i potem jedziecie na wakacje To po co zazdroscic ? Jak mają pieniądze to niech tez jada Mam wrazenie ,ze to taki skąpy typ , sam nie wyda zeby nie zbiedniał ,ale drugiemu zazdrosci , najlepiej jakby jej brat sponsorował wakacje :-0