Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gdzie powinnam iść aby poznac faceta?

Polecane posty

Mam 17 lat i naprawdę mam dosyć słuchania rad w stylu że na facetów jeszcze czas, że wszystko przede mną więc jeżeli ktoś chce prawić mi kazania to niech się nie wysila. Zawsze byłam sama, co prawda w moim życiu przewinęło się paru facetów, poznanych przez internet ale jakoś nie wychodziło.. Naprawdę mam już dosyć samotności i ciągle odczuwam bark drugiej osoby. Gdzie powinnam iść aby kogoś poznać? Z koleżanek została mi jedna dobra przyjaciółka bo jednak stawiam na jakość nie na ilość. Mimo że mam duuże kompleksy często idąc ulicą słyszę komplementy od mijających mnie facetów więc myślę że to jednak nie kwestia wyglądu. Proszę o poważne rady bo naprawdę nie jest mi łatwo kiedy każdy kogoś ma a ja wciąż sama.

To nie było śmieszne ani zabawne. Show must go on więc idź powygłupiać się do piaskownicy.

No, zapewne ;)

Co do tego że sam się znajdzie to też tak uważałam ale ile można czekać.. Zresztą samo raczej nic się nigdy nie zrobiło ;)

Gość wladek ze wsi
przyjdz do mnie :classic_cool:

Gość pseudominhieronim
Galeria, wczasy w ciepłych krajach, pewien dom... :classic_cool: A tak na serio: sam się znajdzie no chyba, że siedzisz w domu pod kluczem

chciałbyś. :)

Gość pseudominhieronim
o jeszcze autostrada:P Wiem, jestem uroczy ;) Tylko żartowałem chodź kto tam wie czego chcesz:D

Gość pseudominhieronim
Raczej nie, nie gustuje m.in. w dziewczynkach z galerii

Może nie tyle "pod kluczem" co rzadko wychodzę

Jakoś będziesz musiał się uporać z tym rozczarowaniem ale nie jesteś uroczy ani nawet dowcipny

Gość pseudominhieronim
I co myslisz, ze zapuka w okienko, a Ty wyskoczysz i wskoczysz na jego czerwonego konika i pogalopujecie w siną dal :D

Gość pseudominhieronim
wiesz zbytnio mnie nie robia takie wirtualne gadki malej nastolatki :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx doskonale Cię rozumiem. Mam identyczną sytuacje co Ty, i moglabym sama takiego posta napisać z tą roznica ze mam 18 lat. Do dupy :O

No właśnie nie myślę tak dlatego pytam - trudny wniosek? :P

Więc skończmy tą dyskusję, nie wiem po co ją w ogóle zaczynałeś skoro nie masz nicw tej sprawie do powiedzenia.

Gość pseudominhieronim
Mamy Tobie podać rady - masz je wyżej. Siedzisz w domu, zapewne 24/24h przed kompem i co mamy Tobie poradzic. Rusz pupkę z domu i do dzieła :D

Dziś byłam caly dzień na mieście i nic z tego nie wynikło, jak zwykle. Ale przecież Ty nie rozmawiasz z głupiutkimi nastolatkami i uwielbiasz stereotypy więć może dajmy spokój z tą rozmową.

małego, zapewne nie znasz - nie ma się tu nawet gdzie ruszyć.

Gość pseudominhieronim
Po 1) nie traktuj tego wszystkiego aż tak poważnie ;) pamiętaj to jest kafeteria :classic_cool: 2) myślisz, że wyjdziesz raz i zaraz tłumy facetów będą za Tobą latać 3) nie badz zdesperowana ale otworz sie bardzie na ludzi P.S. Co robisz jak "wychodzisz na miasto" ? Nie wiem: siedzisz na ławce i rzucasz k*wami, puszczasz głośno muzę z tel.?, rzucasz się na kolesi? - to nie jest złośliwość, tylko grzecznie pytam:D chodź z regułu takie patole maja juz swoich patoli:P

Tak wiem, rzucam się ale to może dlatego że mam dziś bardzo zły dzień. Nie, nie oczkuje tego bo sama wiem że raczej królewicz sam się nie zjawi, ale wychodzę z założenia że lepsze to niż siedzenie non stop na nk czy innym dziadostwie. ;) Po prostu spacerujemy i nie mam pomysłu nawet co można by robić innego. W sumie myslałam o jakichś barach, nie wiem sama..

Gość pseudominhieronim
Uciekam i 3mam kciuki:) Powodzenia!