Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemorralnaPropozycjaxd

OSTTANIO W LUBLINIE NA PRZEJSCIU WIDZIALAM KOBIETE KTÓA....JESTEM W SZOKU

Polecane posty

Gość niemorralnaPropozycjaxd

KOBIETA W ZAAWANSOWANEJ CIĄZY DUMNIE PALĄCA PAPIEROSA! DO DZIEWCZYN PALACYCH W CIĄZY JESTESCIE PATOLOGIĄ!!! NIE POWINNYSCIE MIEC DZIECI!!

Gość pytam, odpowiedzcie....
jej życie, jej sprawa

Gość juz chce to miec za soba
widziałam taką palącą w ciąży na spacerze z mężem i małym dzieckiem. wszyscy szczęśliwi...

Gość szpaczek pokraczek
ma prawo! wyzwolona jest nowoczesna europejska. madrzy w TV mowili , ze nie wolno by kobieta poswiecala wszystko dla dziecka.

a moze nie byłą w ciązy :)? moja znajoma ma taki brzuch jak w 6-7 miesiącu i jak załozy sukienke to jej na pasach faceci stają bo ciężarna, albo studenci z jej rocznika ustępują jej miejsca w tramwaju :D i tez idzie ulicą i jara jak smok a ludzie sie patrzą :D czasami mozna sie pomylić. Ale cóż, ich zycie :)

to ja znam jedną co przez całą ciążę ciągła amfetaminę... dziecko urodziło się ledwo żywe, teraz jest w domu dziecka a ona dalej wciąga i sprzedaje swe ciało żeby mieć na działkę.

to pewnie kolejna "wyzwolona studentka", od jakich roi się w Lublinie, niestety przyjedzie, wyrwie sie od mamusi i tatusia z Lubartowa i szaleje... a jak? no tak, jak ją stać - napije się taniego wina i napali papierosów od ruskich :(

Gość missmedwiedieww
raz widziałam jedną ciięzarna co sie biła z inną nie ciężarną. one ostro walczą a chlopak ciezarnej skacze obok i krzyczy ''MOJA DZIEWCZYNA JEST W CIĄZY!!''

moze faktycznei nie była w ciazy a gruba:p ja czesto widze dziewczyny palace w ciazy:o szkoda ze czesto tez pokazuja aktorki czy modelki w ciazy z papierosem,takie osoby powinny wiedziec ze ludzie biora z nich przykład:o

Gość a ja jestem studentką z lublin
a niestety nie jestem ani w ciązy, ani nie pale...:( i jak tu was zszokować?:classic_cool: za to wińsko piję :classic_cool: