Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nympho

Jak uratowac włosy?! Help!!!!

Polecane posty

Gość Nympho

Kiedys miałam piękne włosy, az do momentu baleyagu wykonanego w salonie fryzjerskim, zamarzył mi sie blond miodowy i platyna, efekt był fantastyczny włosy były miekkie az do momentu pierwszego mycia momo tego ze szampon jest drogi itd. Od tej pory tzn od pol roku moje włosy wypadły w połowie w drugiej sie połamały straciły blask sa jak siano. I zaden jedwab, suplementy diety drogie szampony odzywki i maseczki nie pomagaja....moze jedyne wyjscie to ogolic sie na łyso..... Zna ktos jakies domowe sposoby?

Gość mery333
Prawdopodobnie spalono ci włosy (za długo trzymano farbę np ) . Martwych włosów już nie uratujesz , możesz je tylko regularnie podcinać by nie były :sianowate: . Kup CAPIVIT piękne włosy i uzbrój się w cierpliwość :) Ja poszłabym do tego salonu , gdzie robiłaś balejaż i zażądała zadośćuczynienia ! Powodzenia !

Gość Leonka 79
Zrobiłabym tak samo !!!

Gość Joanna1982777
Koniecznie zacznij kurację DERMATOPOIETIN ( serum ze Szwajcarii) . Preparat jest dostepny na www.doris-dorin.com oraz w katowickiej EUROKLINICE. Efekty - fantastyczne! Kuracja trwa 14 dni.