Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajoja

czy warto być z kimś kogo sie nie kocha??

Polecane posty

Gość kajoja

od pewnego czasu mam wątpliwości co do swoich uczuć... mam chłopaka z którym bylam meg szczesliwa przez rok ale ostatnio zaczelo soe psuc... rozstalismy sie na tydzien poem wrocilismy tylko ze ja juz nie czuje tego co kiedys... wiem ze bardziej jest o przywiazanie niz milosc...

Gość nie warto - stracony czas
oszukujesz siebie i jego. A być z kimś tylko i wyłącznie dlatego, żeby nie być samemu to zupełnie bez sensu

Gość kajoja
lubie jak jest ale juz mnie nie obchodzi czy sie widzimy czy nie co robi jak mnie nie ma itp...

Gość Trutnia Pospolita
Czasem warto nadal być. Zależy od Twojej sytuacji, wieku, momentu życiowego, od tego czy jesteście przyjaciółmi czy nie. Tak generalnie, jeśli jesteś pewna swojego braku uczuć to skończ to.

Gość kajoja
właśnie chodzi o to ze on jest moim przyjacielem i zawsze moge na niego liczyc uwielbiam jego towarzystwo i boje sie tego stracic

Gość Trutnia Pospolita
Cóż, miłość po roku już nie jest taka sama jak na początku. Za rok będzie jeszcze inna. Nie da się mieć przez całe lata motyli w brzuchu.Dziwne te czasy naprawdę, tak szybką nudzimy się związkami. Nie do wiary jak pokolenie moich rodziców inaczej rozumiała bycie ze sobą.

Gość kajoja
to po tym rozstaniu tak mi inaczej jest... wczesniej bylo cudownie i nie wiem co robic nie chce go krzywdzic tym swoim niezdecydowaniem

chciałabym coś mądrego napisać, ale nigdy nie byłam z kimś z miłości, więc nawet nie wiem z czym to się je. 😭 osoba powyżej ma natomiast rację, że głupotą jest myślenie, że przez całe życie w związku będą fajerwerki i motyle w brzuchu. sama musisz podjąć decyzję. :)

Gość kajoja
ato jak odróżnić miłość od przywiązania?

Gość buigbdsia
Przywiązanie to też miłość, tylko, że starsza.