Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LauraLi123

Dni Niepłodne i ciąża??!! Proszę o radę:*

Polecane posty

Gość LauraLi123

Mam do was pytanie kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia w dni niepłodne (chyba) robiliśmy to rano, popołudniu i wieczorem , oraz następnego dnia... Kochaliśmy się bez i on za każdym razem skańczał we mnie... Minął tydzień okresu nie ma.... Czy mogłam zajść w ciąże w Dni niepłodne??

Gość LauraLi123
Kiedy robić testy ciążowe??

Gość malieczkaa
LauraLi123 to zrób test trzeba było sie zabezpieczac a nie terz panike siac trzeba myslec co sie robi no w dni nieplodne raczje sie w ciaze nie zachodzi

Gość sndkasndkjsand
Jak masz extra regularne okresy to może ci się uda nie zajść. Poza tym to głupia jesteś skoro nie chcesz mieć dziecka, a walisz się bez zabezpieczenia :o Co z tego, że dni niepłodne są :o Przecież wszystko jest możliwe :o A później wejdziesz tu i o aborcji temat założysz :o

Gość W dni niepłodne się nie
zachodzi, ale plemniki moga przeżyć w Twoim organizmie do 72 godz.

Gość malieczkaa
sndkasndkjsand tu sie zgodze z toba jak sie uprawia sex bez zabezpieczenia to potem trzeba sie liczyc zkonsekwencjami duzo tu takich co glupie pytanie zadaja a potem neie wiedza co maja zrobi tak jak ktos by byl duchem sw i wedzial czy nie wiedzial czy ktos jest w ciazy testy od tego sai potem tyle dzieci niechcianych sie rodzi

Gość LauraLi123
Ludzie ale o to właśnie chodzi że ja chcę tego dziecka- okresy mam nieregularne i nie wiem jak się oblicza dni płodne a nie płodne! Czy jest możliwe że bede miała jeszcze okres przed ciąża? Bo dzisiaj leci ze mnie taki brązowy śluz i naprawdę nie wiem co mam zrobić, płakać mi się chce, bo nie mogę mieć upragnionego dziecka!!

Gość michalina07052010
a co to za słowo "skańczał"????? boszeeee "kończył we mnie" jak już. zrób test. nikt tu wróżką nie jest.