Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewolaja888

czy jestem w ciąży ??????

Polecane posty

Gość dewolaja888

pomóżcie! Być może jestem przewrżliwiona... Biore cyprest od lutego. Początkiem czerwca współżyłam z chłopakiem 4 razy i on za każdym razem kończył we mnie. Byłam wtedy podczas siedmiodniowej przerwy dokładnie to był 4 dzień przerwy i dostałam w tym dniu okres, także ochaliśmy się w 1 dzień okresu. Po przerwie zaczełam nowy blister i któregoś dnia zauważyłam, że nie zgadzają mi się tabletki w blistrze. Była sobota a ja miałam tabletke na piątek. no to zażyłam 2 żeby sie wyrównało :D wiem, że nie był to mądre :) najgorsze jest to, że nie wiem kiedy pominęłam jedną tabletkę! wczoraj skończyłam opakowanie i miałam robić przerwe bo nie ukrywam, że boje się ciąży!!! Dzisiaj chłopak zadzwonił, że w poniedziałek przylatuje do Polski no i zaczęłam nowe opakowanie nie robiąc przerwy, ale pierwszą tabletkę z nowego opakowania przyjęłam z 5 godzinnym opoźnieniem. Czy mogę zrobić test ciążowy? czy w ogóle jest możliwość ciąży? Chcę być poprostu pewna, że wtedy nie doszło do zapłodnienia. I czy mogę współżyć bez zabezpieczenia jak on przyjedzie ? Mamy już dziecko i nie chcemy mieć drugiego.

nie sądzę, żebyś była w ciąży, ale musisz wiedzieć, że kiedy decydujesz się na tabletki anty - MUSISZ trzymać się zasad, a nie zażywać, jak ci się zachce albo jak facet przyjeżdża, bo w ten sposób - rozregulowujesz swój organizm..

Gość dewolaja888
gem_ma wiem o tym ze to sa hormony a nie cukierki! jednak on przyjezdza tak rzadko :( dopiero teraz zdarzylo sie tak ze bedzie po miesiacu. co myslisz o zrobieniu testu? nie lubie byc niepewna...