Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głowawyżej?

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Głowawyżej?

Dziewczyny zwracam się do was z nastepującym pytaniem: nie drażni was sytuacja gdy brzydki facet jest pewny siebie? Bedąc niezbyt atrakcyjnym facetem należałoby raczej znać miejsce w szeregu i stać z boku czy mimo wszystko podnieść głowe i być pewnym siebie? Mam z tym wielki problem- z racji swojego wyglądu jestem zakomplesiony i bardzo, bardzo nieśmiały wobec ładnych przedstawicielek płci pieknej. Ciągle chowam wzrok , od razu się zawstydzam kiedy widze fajną dziewczyne. Gdy taka jest w moim otoczeniu nagle trace humor myśląc że nie mam szans i z wesołego chłopaka zmieniam się w ponuraka. Pomijając wygląd jestem naprawde fajnym chłopakiem. Studiuje prestiżowy kierunek , dobrze się ucze , jestem dobrze wychowany i mam poukładane w głowie,mam wiele ciekawych pasji ale zawsze myśle o swojej nieszczęsnej twarzy i nie potrafie uwierzyć w siebie choć wiem że takich chłopakow jest mało. Reasumując - lepiej być pewnym siebie w moim przypadku czy jednak oceniać realnie sytuacje?

Gość Lilly Evangeline Ewellin
zdecydowanie być pewnym siebie, kochą tą cechę u facetów;)

Gość Głowawyżej?
Niestety nie jest to takie proste. Kiedy widzisz brak zainteresowania swoją osobą chociaż wiesz że jesteś wartościowym człowiekiem ciężko o pewność siebie.

Gość facet ma byc tylko ciut
ładniejszy od diabła, no chyba że jakiś ciota.

Gość Daria Ch.
hejka :) mam do sprzedania kilka obrazów zainteresowanym wyślę zdjęcia :) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. piszcie na gg: 4336329 :) ps. kochamy pewność siebie ;)

Gość Solum25
Zdecydowanie bądź pewny siebie.Kobiety to lubią.W mężczyźnie liczy się także charakter,kultura osobista,poczucie humoru,inteligencja.A nie tylko wygląd.I mówię Ci to ja,dziewczyna,która wygląda ponoć jak lalka Barbi(mimo,że mam ciemne włosy):)

Gość motylekk
to nie uroda przyciąga, a charyzma tzw "to coś" hmmm jaskie mie3jsce w szeregu? sami o tym decydujemy gdzie chcemy stać!:) autorze więcej pewności siebie, to jest atut:) powodzenia

Gość Uppp Uppp
Studiuje prestiżowy kierunek , dobrze się ucze , Studiujesz prawo, albo coś co da duże pieniądze ? ---------- jestem dobrze wychowany i mam poukładane w głowie,mam wiele ciekawych pasji . Czyli jesteś popierdółka

Gość niebieskieoczyyy
BYĆ PEWNYM SIEBIE!!!!!!! Zdecydowanie! Bądź sobą!

Gość pewny siebie ok, ale nie
egocentryk. bo dziś te dwa slowa mylona sa za czesto. Uwierz mi że kobieta woli miec dobrego i madrego a brzydkiego niz przystojnego dupka :)

Gość pewny siebie ok, ale nie
egocentryk. bo dziś te dwa slowa mylona sa za czesto. Uwierz mi że kobieta woli miec dobrego i madrego a brzydkiego niz przystojnego dupka :)

Gość Głowawyżej?
Dzieki dziewczyny ! Wskazałyście mi drogę. Czas się przełamać bo życie ucieka i nie chce go zmarnować na użalaniu się nad sobą.

Gość Aguull
bądź pewny siebie:) ale nie arogancki:) co to za gadanie - z racji wyglądu znać swoje miejsce w szeregu!!! jakas kpina! z racji swojej osobowosci, duszy, serca powinienes znac swoje miejsce w szeregu! wydaje mi sie ze ono jest na czele tego szeregu i ze jestes w porzadku:) glowa do gory i pamietaj ze facet nie musi byc piekny, powinien byc tylko troszke ladniejszy od diabla:D

Gość Głowawyżej?
Ładniejszy od diabła? Hmm..póki co jesteśmy pododbni ale popracuje nad tym.

Gość Solum25
Bądź sympatyczny,miły,pewny siebie,nie oceniaj kobiety po wyglądzie(bo pozory często mylą) i wszystko będzie dobrze;)

Gość Uppp Uppp
Głowawyżej? Tak dziewczyny nie chcą cie dołować. Teraz ich zapytaj czy sie któraś z kafeterianek umawia z brzydkim

Gość Głowawyżej?
Nie chcą mnie dołować i świetnie im to wychodzi.

Gość lajla231
ja znam takiego jednego nie dosc ze to szpetne ,to jeszcze mysli ze moze miec wszystkie.. mnie irytuja takie typy do mnie tez juz sie przystawial.

Gość Głowawyżej?
No własnie o to sie boje. Nie chce żeby ktoś pomyślał ze nie wiadomo jakie mam o sobie mniemanie choć z drugiej strony mam czuć sie gorszy tylko z powody wyglądu skoro wiem że wiekszość przystojniaków nie dorasta mi do pięt jesli chodzi o wiedze, kulture , osobowość? Badź tu mądry:)

Gość Piękny elegancki
Jemu już pokażą inni, że wyżej sra niż dupę ma i wróci do szeregu szybciej niż mu się wydaje. Nie dla psa kiełbasa

Gość Głowawyżej?
Piękny, elegancki i do tego elokwentny. Ideał !

Gość Piękny elegancki
No ba!

Gość Solum25
Jest różnica między facetem pewnym siebie a takim,który myśli,że może mieć każdą.Kobieta to wyłapie.Bez obaw.

Brzydki facet może mieć dla niektórych dziewczyn w sobie to "coś" więc absolutnie pewność siebie to podstawa, ale nie do przesady, żeby nie wyjść na narcyza jakiegoś

Gość Aguull
Piękny elegancki znasz to z autopsji? my mu nie radzimy traktowac wszystkich z pogarda i patrzec na innych z gory. radzimy docenic siebie, zeby uwierzyl w siebie, ze nie tylko ludzie ktorym geny zafundowaly ladna buzke moga byc szczesliwi i pewni siebie. Trzeba miec tez cos w glowie i w sercu. PS. ta kafeteria to chyba najwieksze siedlisko zmij w tym kraju, tylko pluja jadem:D ten temat to jeszcze sie jakos uchronil ale na innych...zal czytac...taka dygresja;)

Gość Solum25
Uroda to nie wszystko.Czasem ktoś kto uchodzi za pięknego człowieka wcale nie jest szczęśliwy.Ważniejsze jest to,co ma się w środku bo uroda kiedyś przeminie.

Gość Głowawyżej?
Jeszcze jedno pytanie korzystając z waszej gotowości do pomocy dziewczyny. Co myślicie sobie jeśli podchodzi do was brzydki facet np na imprezie i zaczyna prowadzic rozmowe ? Od razu go zbywacie myśląc że rzeczywiscie nie dla psa kiełbasa czy dajecie mu szanse sie zaprezentować?

Gość dno i bagno.
O mamo, chłopie.. A co, brzydki facet nie ma juz prawa zainicjować nawet zwykłej rozmowy? Prosze Cie, wyluzuj i nie wyolbrzymiaj tak swojego wygladu. Jak ty bedziesz na to zwracal uwage, to kazdy inny tez bedzie. A po co?