Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głowawyżej?

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Uppp Uppp
wiekszość przystojniaków nie dorasta mi do pięt jesli chodzi o wiedze, kulture , osobowość? Różnie bywa

Gość Głowawyżej?
Wiem ,że z racji założenia takiego tematu w dodatku na kafeterii można mi przypiąć metkę desperata ale aż tak źle nie jest bym skłonił sie pokazac zdjecie. Nie chce po prostu żeby krążyło po necie. Musicie wierzyc mi na slowo , mam 182 wzrostu 79 kg wagi , tylko ta twarz:/

Gość Uppp Uppp
Uroda to nie wszystko.Czasem ktoś kto uchodzi za pięknego człowieka wcale nie jest szczęśliwy.Ważniejsze jest to,co ma się w środku bo uroda kiedyś przeminie. co nie przemija ?

Gość Głowawyżej?
Upppp - dużo racji w tym co mówisz . Mam podobne refleksje , niemniej ja sie juz nie zmienie. Może jakaś kobieta to doceni , choć wątpie :)

Wiesz ja sie spotkalam z brzydkimi desperatami,ktorzy byli wiecej niz pewni siebie.Oni byli zwyczajnie nachalni,upierdliwi i trudno bylo im sie od obiektu zainteresowan(ktory wyraznie dawal do zrozumienia,ze nie jest zainteresowany)odczepic:P ale pewnosc siebie kazdy miec powinien.Tylko wiekszosc ludzi troche dziwnie pewnosc siebie postrzega.Nie znaczy to,ze udajesz,ze nie widzisz,ze panna ma Cie powyzej dziurek w nosie.Kazdy powinien miec TAKT i WYCZUCIE.Pewnosc siebie jest dobrym uzupelnieniem:) ale najpierw trzeba sie poprostu polubic takim jakim sie jest:)

Gość Moja odpowiedżżżżżż
Nie lubię pewności siebie u chłopaków niezależnie od tego czy są oni ładni czy brzydcy. U dziewczyn też nie lubię pewności siebie.

Gość Głowawyżej?
No to z przedstawionych wariantów wybieram ostatnią opcje - przecietny jakich wiele.

"Nie lubię pewności siebie u chłopaków niezależnie od tego czy są oni ładni czy brzydcy. U dziewczyn też nie lubię pewności siebie. " znaczy lubisz szare myszy. pewna siebie dziewczyna/chlopiek wie czego chce nie ulega presjom otoczenia i ma swoje zdanie,a nie przystaje do szeregu innych ludzi tylko dlatego,ze to wiekszosc:P pewnosc siebie to nie jest ordynarnosc ani brak kultury ani nachalnosc ani wynioslosc!

Gość ooooooooooooooooooooo
(jestem dziewczyną jakby co) napiszę to inaczej.. rozbawił mnie ten tekst: "nie drażni was sytuacja gdy brzydki facet jest pewny siebie?" - skąd takie coś mogło przyjść do głowy, nonsens, drażnić, ależ co ma piernik do wiatraka, to jakbyś się spytał czy mnie drażni jak facet w niebieskiej koszuli nie ma niebieskich majtek wygląd to jeden aspekt, pewność siebie to inny aspekt, jest jeszcze wiele aspektów, wszystkie się w jakimś tam stopniu liczą na jakimś tam etapie znajomości a tak szczerze to jeśli już zdarzyłoby mi się pomyśleć że facet jest brzydki (czego staram się nie robić;p), i zauważyłabym że pewny siebie jest, raczej by mnie to zaintrygowało niż rozdrażniło, bo to by oznaczało że może być właśnie wartościową osobą! a pewność siebie u faceta drażni mnie tylko kiedy jest przy tym dupkiem :) ... hmm choć rozważając twe zdanie które mnie tak rozbawiło, muszę przyznać że sama mogłabym na coś tak "genialnego" wpaść.. no i jaki ten świat dziwny ;P