Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez chce chce

JAK TE NIEKTÓRE KOBIETY ROBIĄ,ŻE ZAWSZE SĄ ŚWIEŻE I ZADBANE??

Polecane posty

Gość ja tez chce chce

Np. moja kolezanka- ona od 7 rano do 16 wyglada jak majowy poranek, świeża,rześka, zawsze starannie ułożone włosy(prostuje, kręci, różnie układa i jeszcze jej nie wypadły!!), pachnąca perfumami, zawsze z nienagannym, delikatnym makijażem. A ja po 3 godzinach w pracy wyglądam jak przekręcona przez maszynkę- włosy oklapnięte, makijaż spłynął, i czuje się nieświeżo(mimo tego,że dbam o higienę). Masakra jakas;/

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tez tak mysle o sobie

Gość ja tez chce chce
ja chciałabym byc taka zadbana:( nie wiem od czego to zalezy:(

Gość dziewczyna24
też tak bym chciała, ale jesli chodzi o makijaż to zalezy od skóry,cery

Gość babble25
niektorzy tak maja. po prostu. ja tez tak mam. codziennie rano biore prysznic i myje wlosy. uzywam antyperspirantu, zakladam codziennie swieze ciuchy. tak wiec o tyle dobrze, ze pomimo ogolnego 'oklapniecia' przynajmniej ode mnie nie 'jedzie'. z makijazu ostatnio po prostu zrezygnowalam, uzywam tylko kremu tonujacego do twarzy i to wszystko. i szczerze mowiac mam to gleboko gdzies, czy po 3 godzinach w pracy wygladam jak pierwiosnek, czy jak kapec. wspolpracownicy przeboleja moj wyglad, z klientami nie mam do czynienia ;)

Gość Daria Ch.
hejka :) mam do sprzedania kilka obrazów zainteresowanym wyślę zdjęcia :) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. piszcie na gg: 4336329 :)

Gość ja tez chce chce
nie uzywa drogich, widziałam, zwyczajny puder, tusz, kredka, błyszczyk

Gość etos przegraneżgo życia
cóż ona jest sprite :classic_cool:

Gość dddkdkd
Niektórzy tak mają, że są świeży przez cały dzień. To głównie zależy od wydzielania potu. Ja się bardzo pociłam jak byłam młodsza. Włosy mi się bardzo szybko tłuściły, czasami kilka godzin po myciu już nie wyglądały ładnie, twarz się błyszczała, makijaż spływał ubrania musiałam zmieniać i myć się w ciągu dnia. Od kilku lat (jestem po 30-tce) to się zupełnie zmieniło. Włosy mi się w ogóle przestały tłuścić, wyglądają ładnie na drugi i nawet trzeci dzień, makijaż mi się trzyma godzinami bez zarzutu, nie muszę go poprawiać do późnego wieczoru, twarz mam matową, co wiecej, przestałam się także pocić. W efekcie jestem świeża cały dzień, chociaż nawyki pozostały:)