Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfddfdfdfdfd

Napieralski poparł kandydature Kaczyńskiego!!!

Polecane posty

Gość fdfddfdfdfdfd

Gość Fafnoście
w I turze glosowalam na napieralskiego a to czyn on poparl kaczke nie zmieni mojego wyboru i zaglosuje na komora. Mam swoj rozum i nie bede szla za kims tylko dlatego ze jakis facio ktory poczul sie wazniejszy tak podyktuje

Gość woow.
prowokatorze z PO ,nie kłam .

Gość Juz nie zartujcie
;) Nikogo nie poparł :P Ale Komorowski musi byc wściekły :classic_cool:

Gość Wolvfram
bezedurra , Na tę decyzję czekały sztaby Bronisława Komorowskiego i Jarosława Kaczyńskiego. Grzegorz Napieralski, po długich wahaniach, rozmowach z wyborcami, dyskusjach ze związkowcami, po zebraniach partyjnych, wizytach w terenie i apelach w internecie o podpowiedzi ogłosił: jego wyborcy muszą zadecydować sami na kogo oddać głosy w II turze. Lider SLD przedstawił krótkie oświadczenie i wyszedł.

Gość I'm stuccccck
i dobrze:D

Gość Juz nie zartujcie
Ale dobrze zrobił Napieralski, jakby poparli PO to by zostali z czasem zmarginalizowani. A później z czasem zostaliby wchłonięci przez PO:P

Gość Wolvfram
mądre posunięcie panie Grzegorzu , jestem na TAK i niech lewa noga rośnie w siłę dla równowagi , tylko Oleksemu i Kaliszowi mówię wyraźnie - idźcie precz i w pizdu :)

Gość Fafnoście
i dobrze zrobil, kretynizmem byloby sugerowanie komus na kogo ma glosowac

Gość 10 minut temu zostało
ogłoszone że nikogo nie będą popierać:P Ze do wyboru sa 2 mohery Komorowski i Kaczyński, którzy niczym się nie różnią :classic_cool:

Gość Kalisz, Kwaśniewski,
Cimoszewicz już dawno zdradzili lewicę i są obrzydliwymi liberałami gospodarczymi. Niech nie udają że mają poglądy lewicowe.

Gość SPAYK
Porażka, pewnie na coś LICZY!!!

Gość woow.
Sam byłem ciekaw decyzji ,ale ze względu na inną sprawę ,otóż wcześniej znana wróżka powiedziała dla Onetu przewidując przyszłość że;" PSL zdradzi PO i poprze Kaczyńskiego w drugiej turze , natomiast SLD zachowa się ładnie i poprze Komorowskiego " teraz widać ile warte są przepowiednie wróżek . Idę na wybory i popre Jarka bez względu na ostateczny wynik .

Gość Wolvfram
moim zdaniem teraz sytuacja przedstawia się następująco : żadne debaty nic nie zmienią , jeżeli konkretny wyborca nastawił się psychicznie, że będzie głosować na Kaczyńskiego to nawet niech się wali i pali to zdania nie zmieni , podobnie z Komorowskim , obserwuję że jego poparcie wzrasta :) i dobrze ale spora ilość osób, którzy w I turze głosowali na Napieralskiego wcale nie pójdzie teraz zagłosować , ponieważ dojdą do wniosku, że żaden z tych kandydatów nie jest godny aby całować nóg Napieralskiemu :) a tak serio, inne poglądy mają niż Kaczyński lub Komorowski

Gość woow.
Na Komorowskiego na pewno nie zagłosuje ze względu na Palikota ,który przy cichej akceptacji Tuska i Komorowskiego robił co chciał doprowadzając do schamienia debaty w życiu publicznym .

Gość tez nie zagłosuje na
Komorowskiego z powodu Niesiołowskiego, Palikota, Kutza, Wajdy, Bartoszewskiego... Jak można popierać takie ordynarne zachowanie takich ludzi, chamstwo się szerzy przez takich ludzi. Uważają sie za kogoś lepszego i gardzą kimś kto ma inne poglądy.

Gość podpis.....
głosuję na komorowskiego bo m.in. bartoszewski, palikot, sikorski i tusk. Takich ludzi nam trzeba. z pomysłem, energią, intelektem