Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleneczka1

Ile ćwiczeń dziennie (brzuszki) by mieć wyrzeżbiony brzuch bez tłuszczu ?

Polecane posty

no i jak długo, tak by byłko widać spektakularny efekt, tzn. kaloryferek? Chodzę 4-5 razy w tygodniu na basen ale to cholera nic nie daje!!. Chcę zacząć ćwiczyć brzuszki. Wiec prosze o rady osób które ćwiczą: ile i jak długo ćwiczyć?

sad_gilr dzięki Ci bardzo!!! właśnie tak planowałam 300. a jakie robisz? zwykłe brzuszki czy również te skrętne, tzn lewy łokieć prawe kolano, prawy łokieć lewe kolano ??

Nie ,robię tylko zwykłe bo oprócz brzuszków robię też inne ćwiczenia np.rowerek itd. ;) No wiesz na początku było ciężko zrobić 10 ,ale wystarczyły 2 dni i nabrałam takiej wprawy że robię to w kilka minut. ;)

fajnie :) ja chodzę o pół roku na basen i ten cholerny brzuch nie jest idealny, dlatego postanowiłam dorzucić te brzuszki

Gość traszmetal
ale basen jest raczej na ogólnie zgrabną sylwetkę, a nie wyrzeźbiony brzuch :) brzuszki 300-400 po 100 w jednej serii plus dieta bez ciężkostrawnych, gazowanych, wzdymających potraw

Gość krucafuks
Aerobiczna 6 Weidera sobie pocwicz, brzuszki nie dzialaja na wszystkie partie miesni.

Gość teraz ja co powiem
po dwoch dniach nagle zaczelas robic serie 300 brzuszkow? oj cos mi sie nie cche w to wierzyc! ja jzu chodze na zajecia fitness od pol roku i nigdy nie moge zrobic 300 na raz! coz zmyslasz moja mila

właśnie czytam o tej aorobicznej 6 - czy próbowałaś tych ćwieczeń i czy są skuteczne? mój brzuch mnie przeraża :-S

Gość areobiczna 6 weidera jest
bardzo skuteczna. duzo szybciej widac efekty niz po zwykłych brzuszkach, polecam :)

Gość eliza800
W dobrych studiach gdzie mozna poćwiczyć sa specjalne zajęcia -jak tutaj http://www.jestem.info.pl/#fitness.html z płaskiego brzucha.Owszem,mozna takie cwiczenia wykonywac w domu,ale z mojego doświadczenia jednak nie daja one dobrych rezultatów,bo sa wykonywane nie systematycznie.Dlatego mysle ze to jest dobre rozwiazanie.

ja też robiłam po 300 brzuszków.. to nic dziwnego tylko, że ja robiłam to na serie zaczynałam od: 20 brzuszków - 10 spokojnych głębokich oddechów, znów 20 brzuszków i znów odpoczynek.. w tym czasie nie katujemy mięśni i dotleniamy je...dlatego nigdy nie miałam zakwasów na brzuchu :) w miesiąc takich ćwiczeń już brzuszek ładnie wyglądał :) i wcale nie naparzałam na chama po 300 brzuszków bo tu nie liczy się ilość tylko jakość :) co do 6 Vadera to chyba nie potrafię tego prawidłowo wykonać..nie czuję w niektórych ćwiczeniach żeby mięśnie pracowały.. jedyne co mi się podoba to nożyce :