Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nic z tego nie rozumiem

Dlaczego facetom brakuje odwagi by zagadac

Polecane posty

do kobiety? Nie mam na mysli napijaczonych cwaniaczkow ktorym od razu przybywa odwagi, ale do zwyklych facetow w codziennych sytuacjach. Jesli widzicie fajna dziewczyne co was powstrzymuje aby zaczac rozmowe, poza strachem ze kogos ma?

Gość jak zaczniesz się rozsbierać
to zrozumiemy się bez słów :classic_cool:

Gość niebrzytki nieniski niebeznadz
Nie zagadujemy bo mamy kogoś lub chcemy mieć jeszcze lepszą dziewczynę

Gość stahu
nie zagadujemy najczesciej dlatego ze sie krepujemy i brak nam odwagi taka jest prawda

W gruncie rzeczy wcale nie jest to takie łatwe... Największym oporem chyba jest presja - Bo to dziwnie, bo to nie wypada, weźmie mnie za typowego podrywacza, wyjdę na idiotę, itp itd. Mnóstwo przykładów, zagadywałem sporo razy do obcych dziewczyn i bardzo niewiele było nastawionych pozytywnie:D

Gość Evangelion
Nie wypada podchodzić do obcych kobiet i zagadywać. Jeszcze sobie taka pomyśli, że facet desperat, albo grubszy cwaniak...

Gorzej jak ma chłopaka wielkości pudzianowskiego.kto by sie narażał na szpital

Evangelion, ja zagaduje jak chcę poderwać jakąś na poważnie.

Ok tu sie z wami zgodze ze nie latwo, ze roznie to moze byc odebrane itd. Ale to jak moga sie poznac dwie osoby z ulicy ktore sobie w oko wpadly, a obie strony boja sie ze beda zle odebrane?

Piękny wysoki wspaniały:D Chyba jeszcze nigdy nie myślałem w kategoriach, ma chłopaka czy nie... Zazwyczaj, jeśli już do kogoś nie zagadałem to z przyczyn technicznych. Autobus - ciasno, że nawet się przecisnąć nie szło, albo dziewczyna idzie ze słuchawkami, z których aż dudni:)

Ok tu sie z wami zgodze ze nie latwo, ze roznie to moze byc odebrane itd. Ale to jak moga sie poznac dwie osoby z ulicy ktore sobie w oko wpadly, a obie strony boja sie ze beda zle odebrane? Wtedy zagaduje. Nie zawsze bo albo nie szukam w tej chwili dziewczyny, albo umawiam się z jakimiś prawdopodobnie ładniejszymi

To tu przychodzą sposoby z gimnazjum:D Pamiętam jak miałem takiego znajomego, który szedł niby zamyślony, niby zajęty rozmową i BUM wpadał "przypadkiem" na wybrankę po czym przepraszał i nawiązywał rozmowę:) Co do ostatniego pytania: Jeżeli obie strony nic nie zrobią... to wtedy takie osoby się miną i pozostaną tylko "fajnymi nieznajomymi". Mimo tego, że to męska rola zagadać do dziewczyny, to was naprawdę ciężko wyczuć. Chodzi o to, że czasem jeżeli jakaś dziewczyna mi wpadnie w oko, nie wiem czy też wpadłem jej. Jak na przykład idzie ze spuszczoną głową pomimo moich usilnie szukających kontaktu wzrokowego oczu i bananowego usmiechu:)