Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multivitka

co myslicie o facetach spod znaku ryby?

Polecane posty

Gość multivitka

slyszalam, ze sa bardzo wrazliwi i maja bogate wnętrze:)

uparci, mający swoje zdanie i wielkie mniemanie o sobie, ale tak naprawdę to ludzie bardzo wrażliwi (przynajmniej ci, których znam )

niby tacy wrazliwi, a tai jeden spod znaku ryb , tydzien temu mnie zostawil. i wogole sie nei przejmuje co mi zrobił, jak zranil i co teraz przezywam:(

Gość jojokolpa
wrazliwiec, delikatny a swoim punkcie, z fajnym poczuciem humoru, inteligentni. ale ja kompletnie nie potrafie z nimi rozmawiac.

Gość tia słoneczka normalnie
:o na to bagate wnętrze i wrażliwość nieźle wyrywają laski ale szybko wyłazi z nich prawdziwa natura - marudnych manipulatorów

lolita - standard :( poszukajcie sobie na kafe ile już było tematów o facetach spod ryb - to nie przypadek, facet ryba = kłopoty

Gość nocnazamiana
wrazliwi, glownie na piekno kobiet :D zmienni...

"wrazliwiec, delikatny a swoim punkcie, z fajnym poczuciem humoru, inteligentni. ale ja kompletnie nie potrafie z nimi rozmawiac." Dlaczegóż ? :):)

Gość wrażliwi na siebie i wszystkie
kobiety

"facet ryba = kłopoty" Jak to mówią... Bez ryzyka nie ma zabawy :)

pobawić się - chętnie, ale nic więcej

Ja jestem z pod tego znaku,czyli unikać mnie bo będą ze mną kłopoty;)

niegdy wiecej faceta spod znaku ryb!!!!! czule słówka, czarujacy, uprzejmy, kulturalny och i ach . a tu nagle bum!!!! jak grom z jasnego nieba , zostawił , bo niby to nie jest to!!! szok !

Nie to miałem akurat na myśli :p Raczej to, że możesz zaryzykować się spotykając z takim. Lub z takim, który jest dużo bardziej normalny, nieciekawy ale przy tym ponosisz mniejsze ryzyko. Co wybierasz? Pytanie retoryczne prawda?

Gość jojokolpa
jakos nie dogaduje sie z rybami, chcoiaz b. je lubie, ale ni chuja:D

"lolita_83 niegdy wiecej faceta spod znaku ryb!!!!! czule słówka, czarujacy, uprzejmy, kulturalny och i ach . a tu nagle bum!!!! jak grom z jasnego nieba , zostawił , bo niby to nie jest to!!! szok !" No cóż... Widocznie się wypaliło to co na początku piękne a Ty nie zatrzymałaś go przy sobie swoim charakterem. Zdarza się jak ktoś jest niedojrzały :) Dojrzali wiedzą od razu, żeby nie pakować się w taki związek.

nie, wcale nie retoryczne ;) rozumiem, że jesteś rybą więc - no offence ja po prostu już taką "jazdę bez trzymanki z panem rybą" mam za sobą i teraz szukam innych podniet... Kogoś kto wie czego chce i kogo chce - a adrenalina skacze mu gdy uprawia sporty ekstremalne a nie doprowadza laski do łez

Gość hmmm pominales mezczyzn
zlotego srodka: interesujacych i stałych w uczuciach :p

tak, tylko myslalam ze facet , ktory ma 29 lat wie co mówi i czego chce , ale niestety okzalo sie inaczej .... szybko mu sie odmienilo. a co do charakteru to ponoć bylŁAM IDEALNA .ja oczywiscie zaufalalm i uwierzylam ...no ale

Tak się składa, że uwielbiam sporty ekstremalne :p No cóż.. Faktycznie trafiłaś, że jestem spod ryb ale nie obrażam się :) Mam takie zdanie, że jestem dość kochliwy jak kobieta naprawdę mi się spodoba. Jednak z czasem może to prysnąć jeżeli nie zatrzyma mnie przy sobie swoim charakterem. Zdarzyło mi się już tak, faktycznie :) Ale tak w życiu po prostu jest. Zachowań takich nie można przypisywać jedynie nam :) Ale z tą wrażliwością coś jest na rzeczy. Faktycznie jestem dość wrażliwy choć staram się to ukrywać tak aby nie zostać zjedzonym żywcem we współczesnym świecie. A czy inteligenty czy inne to nie mi oceniać :)

Lolita.... Facet musiał być po prostu niedojrzały, choć wcale nie młody. Czy miał duże doświadczenie? Obycie wśród kobiet? Po prostu nie liczył się z Twoimi uczuciami a wydaje mi się to charakterystyczne dla większości facetów :) Bo aby liczyć się z uczuciami drugiej osoby trzeba się namęczyć, żeby wejść w skórę drugiej osoby. Łatwiej jest nie zawracać sobie głowy i odejść bez słowa :)

Tak ja wszystko rozumiem, tylko po co na samycm poczatku wyznawać taie uczucia, ta druga strona bierze to do siebie , mysli sobie ze mu zalezy, angazuje sie .A tu nic , totalna klapa, na calej lini

Gość nie wierze w zodiak, ale...
wszystkie wymienione cechy potwierdzam. Nie wiem tylko czy to rzeczywiscie jest zdeterminowane znakiem zodiaku, ale: -wrazliwi -inteligentni -kochaja przyrode -kochliwi (ale jak juz kogos pokochaja naprawde, to za zaboj) -neurorycy -nie wiedza czego chca od zycia -zazdrosnicy -z poczuciem humoru -dusza towarzystwa -sklonnosc do uzywek niestabilni emocjonalnie takie cechy wspolne wykazuja przynajmniej ci panowie Ryby ktorych znam ja. Ale czy to nie sa cechy kazdego faceta (no moze poza inteligencja)? :)

Gość nielojalni i przewrażliwieni
ukrywają swoje intencje i często zmieniają kobiety , duzi chłopcy

no wlasnie , i tu sie z TOba zgadzam .PO co On sie mial meczyc, jak ja sie moge teraz pomeczyc, pocierpiec itakie tam.... ale musze dac rade , i przestac sie zadreczac , wyjsc z tego dołka

Gość nie wierze w zodiak, ale...
A tak podsumowujac, to zwiazek z wrazliwcem to zawsze klopoty!!!!

Patrząc obiektywnie na to jaki i ja jestem.... To zdarza mi się mylić zauroczenie z prawdziwym uczuciem. Ja na tym etapie jestem bardzo powściągliwy z uczuciami, żeby nie zranić drugiej osoby jakby to nie było to. Uczucie przychodzi z czasem. Dlaczego ? Nie wiadomo. Jedynym wytłumaczeniem jest brak doświadczenia i rozgraniczenia miłości od pierwszej wspaniałej i jakże fajnej fascynacji drugą osobą :) Dlatego ja staram się gryźć za język..

"nie wierze w zodiak, ale... A tak podsumowujac, to zwiazek z wrazliwcem to zawsze klopoty!!!!" Uprzejmie proszę o argumentację wypowiedzi :):)

I bardzo dobrze robisz,rozsadnie do tego podchdzisz i w ten ssposób nei ranisz tej drugije osoby. A moj byly tak mnie rozkochal w sobie , takie byly wyznania , iże dalam sie nabrać.Moze moja wina , nie mam doswiadczenia.... i teraz cierpie