Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnusmasgnusmas1111

czy to juz zdrada

Polecane posty

Gość gnusmasgnusmas1111

w skrócie: mam 22lata,3 lata po slubie,roczne dziecko. Moj mąż dostał rok temu odemnie sznase po tym,, jak przez przypadek sie dowiedziałam ze szukał kochanek na fotce, pisał ze swoją byłą dziewczyna z którą wczesniej nie utrzymywal kontaktu. Przysiąg ze nie wie co w nigo wstąpiło i ze to sie nie powtórzy. Teraz ma inne hobby pisze do swojich kol.na nk jakie one sa sliczne, czy sie umuwią na piw z nim itp...wiem to bo przez przypadek odgadłam jego hasło.Teraz je zmienił i niewiem czemu..nie mam pewnosci do niego ,nie ufam mu,co robic

Gość gnusmasgnusmas1111
odswiezam,pomocy

Gość delicja wisniowa
dupa mu jezdzi jak nic! dla mnei to swinstwo co robi i tyle w temacie .. ja bym takiemu juz nie ufala .......

Gość gnusmasgnusmas1111
najgorsze jest to ze to tak fałszywe małżenstwo jest, on zarywa do innych lasek, ja o wsyztskim wiem,i czekam do jakiego stopnia jest zdolny...popadn wparanoje, co robic

Gość gnusmasgnusmas1111
do delicja wiśniowa,co bys zrobiła

Gość krystian655
nie mozesz mu ufac

Gość sdfsd
mysle ze dalej szuka wrazen. i wez rozwod . moj robil to samo . odpusc sobie juz teraz bo otworza ci sie oczy jak bedziesz miec 30 lat 2 dzieci i bedziesz zalowac i oczywiscie bedziesz samotna matka a on bedzie mial w dupie

Gość delicja wisniowa
powiem tak, mając lat 40 pewnie mialabym wielki dylemat czy trwać w tej fikcji czy nie ale Ty jestes mloda, cale zycie przed Tobą i uwazam, ze ja na Twoim miejscu nie chcialabym być z kimś kto mnie nie szanuje, zdradza i przede wszystkim nie kocha ... to trudna decyzja.. latwo powiedziec "odejdz" ... wiem, ze to wymaga odwagi ale jesli masz rodzine i przyjaciol, ktorzy mogą Ci pomóc to dasz radę ... odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz całe życie pełnić rolę kobiety odstawionej na drugi plan...