Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukochany lub kochanek

Moja dziewczyna - moja niedziewczyna :-(

Polecane posty

Od 2,5 roku jestem z dziewczyna, ktora nie jest moja dziewczyna. Spedzamy ze soba wiekszosc wolnego czasu, sypiamy ze soba, jedzimy na wakacje, gotujemy, mamy wspolne pasje. Ja ja kocham. Wydaje mi sie, ze ona mnie co najmniej bardzo lubi, ale czasem, wyglada na to, ze tez mnie kocha. Dba o mnie, zawsze moge liczyc na jej pomoc, martwi sie o mnie, mysli o mnie... Problem w tym, ze kiedy mowie, ze ja kocham, zaczyna mnie odtracac, kaze znalezc inna, szuka argumentow na to, ze do siebie nie pasujemy itp. Kiedy mowie jej ze lubie, zalezy mi itp. jest wszystko O.K. Jej znajomi znaja mnie jako kolege, choc raczej w to nie wierza, moi uwazaja nas za pare. Problem w tym, ze ja ja kocham, nie lubie. I chce z nia spedzic reszte zycia. Tylko jak...

dziwny związek potrzebna jes tszczera rozmowa, ale nie daj sie splawic martwi sie o Ciebie, wiec powiedz z e Cebie ta sytuacja martwi, musisz iedziec na czym stoisz, niech sie na cos zdecydyje, podejmie decyzje, a nie Cie zwodzi,i wtedy zastanow sie czy warto w to dalej brnać

Gość Maturista
Czlowieku olej ja , bo ta kobieta stosuje na tobie jakies glupie gierki w stylu" znajzd sobie inna bo dla mnie jestes za dobry" Olej ja troszke niech wasze stosunki oziebna a ona przekona sie ze nie moze bez ciebie zyc..

Gość może ,może,może
Sprawia wrażenie,jakby Cię kochała ,ale nisko oceniała siebie,miała coś do zarzucenia sobie,czuła się niewarta Ciebie.Ktoś wyżej powiedział o poważnej rozmowie.Też tak myślę,tylko bardzo spokojnie,bo to chyba wyjątkowo wrażliwa osoba.

Wszystkie rozmowy prowadza tylko do tego, ze ona radzi mi, zebym odszedl. Ale ja nie potrafie odejsc, bo mi na niej bardzo zalezy. Czas, ktory spedzilem z nia, jest wyjatkowy. Nie chce z tego rezygnowac i nie chce sam grac. Wydaje mi sie, ze ona boi sie deklaracji, poniewaz jej poprzedni zwiazek byl delikatnie mowiac, malo szczesliwy. Czy moze tak wlasnie byc?

Gość klementis
ja tez mam tak:P tylko,ze to On stawia opory:)

Gość toś sie koleś
wpierdolił

?

Gość abcxzKoralik
ja tez byalam ze swoim 2 lata i tez tak samo jak twoja dziewczyna mowilam do mojego"ze jest dla mnie za dobry itp" poprostu go nie kochalam tylko bardzo lubilam, wiedzialam ze zasluguje na kogos kto bedzie go kochac tak samo jak on mnie. taka prawda sama mowi ze cie tylko lubi, ja tez nie lubialam gdy on mowil ze mnie kocha, ona nie ma kompleksow tylko prawde ci mowi. moze lep[eij jej pposluchaj izostaw, moze wtedy cos sie zmieni.....

Ona mi nie mowi, ze jestem za dobry na codzien, tylko kiedy mowie, ze ja kocham. Poza tym trudno zrezygnowac z kogos, do kogo cos czujesz i z ktorym Ci dobrze. Jesli ona mnie lubi, chyba moze w przyszlosci mnie pokochac? Poza tym... wole byc z nia na jej zasadach niz z nia nie byc.

Jeszcze jedno - sygnaly niewerbalne i jej zaangazowanie pokazuja, ze kocha. Tylko jakby boi sie tego slowa. Czy Ty masz teraz kogos i jestes szczesliwa?

Gość herosi sa wsrod nas
sypiacie za soba... no to postaraj sie o dzidzi! przyjemna robota, wtedy bedzie Twoja

Obydwoje nie chcemy miec dzieci.

Gość herosi sa wsrod nas
hehe to dupa z Ciebie nie facet i dziwisz sie,z e ona Cie nie chce. byc z laska 2.5 roku a ona Cie z kwitkiem odprawia.

Przedstaw sytuacje jasno, ze albo bedziecie razem, albo nie i przestaniecie sie spotykac, bo to cie tylko rani. Wyglada na to, ze boi sie samotnosci, wiec ma ciebie, ale w miedzyczasie szuka innego...

Czy nie jest Ci czasem przykro, ze swoje frustracje mozesz wylewac tylko na Kafeterii, bo w realnym zyciu za ten tekst do mnie zbieralbys zeby z podlogi?

Gość to furtka
może myśli że znajdzie kogoś lepszego od ciebie....i z czystym sumieniem ( według niej ) zostawi cię bo przecież nigdy nie była twoją dziewczyną

gwiazda - ona nie szuka innego - sprawdzalem

Gość łiiiiiiiiiii
jesli jej poprzedni zwiazek byl malo szczesliwi to sie nie dziw... ona mysli ze faceci to chuje...I tu jednak ona sie nie myli. Kazdy jest taki sam. A moze jest chora?

Gość to furtka
nie chodzi o to że szuka....może nie szuka , ale może spotka

jedno pytanie pracujecie razem?

Gość hmmm ja tez tak mowilam
do faceta na ktorym kompletnie mi nie zalezalo. Mowilam to specjalnie zeby nie robil sobie nadziei. No wiec sie zastanow. A wiem co mowie..teraz mam 31 lat i męza

Chora? Nieee... Spotkac kogos mozna zawsze. Nawet jak sie jest od kilku lat w malzenstwie. Pytanie co z tym zrobisz. Nie, pracujemy w zupelnie innych branzach.

Gość doświadczona kobieta 1
ona czeka na księcia, a Ty jesteś zabawką od cała prawda lubi Cię, i na takich zasadach chce zostać nie kocha Cię więc nie chce skandalu przed znajomymi i nazywa Cię kolegą

zapewniam Cie, ze to widac kiedy komus na Tobie zalezy :P jej zalezy: kiedy bylem chory, specjalnie po nadgodzinach pojechala na 2 koniec miasta po lekarstwa i trzymala mi glowe gdy rzygalem :) zawsze moglem na nia liczyc, czego nie moge powiedziec o mojej ex, ktora mnie podobno "bardzo kochala"

Gość chodze tylko w...
Drogi Autorze watku, Wydaje mi sie,ze Twoja obecna partnerka obawia sie bycia sama. Nie chce samotnie spedzac wieczorow, wakacji. Dlatego jest z Panem. Jednak pozostawia sobie otwarta furtke w poszukiwaniach innego mezczyzny. Usiluje byc wobec Ciebie byc szczera mowiac,ze nie jestes dla niej, ze powinienes poszukac innej kobiety, chodzac z Toba jednoczesnie do lozka.Wysyla niejasne sygnaly, co jest dla Ciebie bolesne. Uwazam, ze niestety tracisz czas tkwiac w tym zwiazku. Z powazaniem Edyta.