Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Mam wielki problem, proszę o pomoc. Około 19-20 maja byłam bardzo blisko z partnerem (dotykaliśmy się itd, ale do stosunku nie doszło). Wydaje mi się, że jest możliwość zajścia w ciążę. Następny okres powinnam dostać 8 czerwca (dodam też, że wyliczałam sobie to pierwszy raz, nigdy wcześniej nie przykładałam się do tego, nie prowadziłam żadnego kalendarzyka). Jednak okres się nie pojawił. Zaraz później zrobiłam sobie test. Wykazał, że ciąży nie ma. Jednak dzisiaj nadal okresu nie mam, nie miałam. Natomiast tak jak przed każdym okresem mam bolące, bardziej wrażliwe piersi, ból w dolnej części brzucha, częste bóle jajników (głównie prawego),czasem wahania nastroju. Ostatnio też pojawiło się swędzenie nie do wytrzymania. Ustąpiło, a za jakiś czas znowu się pojawiło. Kiedyś też takie coś wystąpiło, ale szybko przeszło jednak ostatnio gdzieś w internecie przeczytałam, że pewnej dziewczynie w ciąży też wystąpiło swędzenie. Nie wiem czy to ma jakiś związek czy nie. Planuje zrobić drugi test bo według wyliczeń okres spóźnia mi się juz ponad 20 dni. Dodam, że było dużo nerwów w tym czasie i tak jak już wcześniej wspomniałam wyliczałam sobie pierwszy raz i nie wiem ile tak naprawdę trwa u mnie cykl miesiączkowy (przyjęłam ten 28 dniowy) i czy mam regularne miesiączkowanie. Czy jest podejrzenie, że jestem w ciąży? Co o tym sądzicie?? Czy testy się mylą? Czy po zrobieniu takiego testu mogę być całkowicie spokojna?