Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninaaaaaaaaaa22l

nie wyobrażam sobie być

Polecane posty

Gość ninaaaaaaaaaa22l

starą kobieta . no nie wyobrażam sobie. na razie jestem mloda , mam 22 lata i jestem bardzo ladna. ale co bedzie jak sie zestarzeje ? chyba sie z tym nie pogodze...mam nadzieje ,że do tego czasu czyli np za 20 lat wynajda cos co skutecznie odmladza bo ja sobie poprostu nie wyobrazam byc kiedys stara, pomarszczona...narazie biora mnie za mlodsza nawet niz jestem. ale co bedzie kolo 30-stki 40-stki?

Gość ninaaaaaaaaaa22l
ma ktos podobnie?

Gość kiedy bede stara kobieta..
ja sie boje cholernie starzenia sie:(

Gość ninaaaaaaaaaa22l
ja się boję nie tyle chorob ,samotnosci itd, bardziej boję się ,że zbrzydnę. moze to plytkie ,ale tak jest. uroda jest dla mnie bardzo wazna

Gość kjsdfhs
rozumiem :( ja mam to samo przeraża mnie to

Gość ninaaaaaaaaaa22l
bo jak faceci czesto dużo starsi ode mnie majacy żony mnie podrywaja, albo się gapia ciagle na mnie i chca tylko jednego to co bedzie jak ja bede w wieku tych ich zon? żeby nie bylo nigdy z zonatym nie spalam. ale nie ufam facetom , nawet ci przykladni mężowie potrafia zdradzic. dzisiaj np przede mna stala taka para , facet przytulal zonę ,a jednoczesnie sie gapil na mnie.. niestety boje sie tego ,że mój maż w przyszlosci tez bedzie sie za mlodszymi ogladal... poza tym wiadomo w wieku 40 lat to malo prawdopodobne zeby wygladac dalej na 20...

Gość dobrze
kazdy sobie nie wyobraza myslisz ze te osoby starsze tez nie mysla o tym ze maja 60 lat? a 40 lat to nie jest ktos kto jest stary

Gość ninaaaaaaaaaa22l
niby sie mówi ,że np tyszkiewicz jest piekna i takie tam. ale juz nikt jej nie pożada. nie oszukujmy sie kobieta z wiekiem traci piekno ...

Gość ninaaaaaaaaaa22l
no nie wiem dla faceta 40-latka jest juz stara. oni tego nie powiedza glosno ,ale tak jest

Gość ninaaaaaaaaaa22l
poza tym nie chce żeby nawet ludzie sobie myleli o mnie ,, ale sie postarzala" nie chce kiedys widziec swoich zmarszczek w lustrze...

Gość ninaaaaaaaaaa22l
nawet czasem zaluje ,że nie jestem juz nastolatka tylko studentka...

Gość ninaaaaaaaaaa22l
no w sumie racja...

Gość kochana uroda
to jest to ,co masz. wystarczy o to dbać . nie chodz na solarium , używaj kremów z filtrem , nie pal , ćwicz regularnie, jedz dużo owocców i warzyw , nie opychaj się śmieciami z fast foodów . niestety same nudy !

Gość ninaaaaaaaaaa22l
Racja to jakoś spowolni starzenie sie ,ale nie radykalnie... np kiedys kobiety nie paliły nie opalaly się nie chodziły na solarkę , nie jadly fast foodów bo ich nie było i też się starzaly...

Gość ninaaaaaaaaaa22l
to dziwne ,ale jak mialam te 17 ,18 lat to sobie je dodawałam chciałam być studentką ,żeby ludzie brali mnie za starszą. a brali mnie za młodszą i to mnie zawsze wkurzało. a teraz jest odwrotnie , ciesze się jak ktoś weźmie mnie za 18-latkę , czy powie ,że młodo wyglądam jak na swoj wiek

Gość ninaaaaaaaaaa22l
najgorsze jest ,że nie da się teraz ze starzeniem za duzo zrobić. ewentualnie lifting , botox czego nigdy sobie nie zrobie bo kobiety po takich zabiegach wyglądają jak monstra. no i zdrowy tryb zycia ,ale to tez nie jest calkiem skuteczne... nawet piekna Monica Belluci nie wygląda juz tak dobrze jak kiedyś i widać ,że nie ma 20 lat

Gość ninaaaaaaaaaa22l
i dołują mnie np jak znajomi faceci komentują starsze kobiety. np jeden o świetnie jak na swój wiek trzymającej sie madonnie powiedzial ,że ,,kiedys to może ona była i fajna ,a teraz to stare próchno. " albo o jakiś ich znajomych ,że sie postarzaly ( a mają ok 30-stki) a kiedys były takie ładne. no i jak można sie nie zdołować?

Gość ninaaaaaaaaaa22l
nie wiem czy zauważyłyście ,ale często nawet te 35 latki dbają o siebie bardziej ,ładniej sie ubieraja itd, ale 20-latki zawsze z nimi wygrają jeśli są równie ładne ,a nawet mniej zadbane, gorzej ubrane...

Gość ninaaaaaaaaaa22l
i za żadnego faceta niestety nie można ręczyc choćby wydawał się idealny. znam takich co niby kochają swoje żony , a chcetnie by ze mną do łożka poszli... nawet w klasie maturalnej mialam takiego korepetytora to do niego chodziłam do domu miał (i pewnie dalej ma) żone i male dziecko , którą wydawałoby się ,że kocha , a na tych korepetycjach mówil mi zberexne teksty ,że by mnie nago chetnie zobaczył i takie tam... może trudno w to uwierzyć ,ale tak było...

Gość ninaaaaaaaaaa22l
oj tam przerwa ,a czemu masz sie nie spodobać? jak bedziesz miała te 40-lat to pewnie spojrzysz na stare zdjęcia i pomyślisz ,, ale była wtedy ze mnie laska ,a ja tego nie widzialam"

Gość ninaaaaaaaaaa22l
bo przerwa , nigdy nie będziesz już wyglądać tak młodo tak teraz więc to doceń